Η J lo σε ένα θεϊκό νέο τραγούδι με πολύ νόημα: Αφιερωμένο εξαιρετικά - μαντέψτε! Στον Μπεν Άφλεκ (βίντεο)

Πόσο ερωτευμένοι είναι... 

Ο έρωρας της Jennifer Lopez και του Ben Affleck , ολοένα και δυναμώνει με τους δυό τους να κάνουν συνεχώς εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά και events, ενώ δεν διστάζουν να ανταλλάξουν και δημόσια φιλιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Το ζευγάρι – γνωστό και ως«Bennifer» – αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2002 και χώρισε τον Ιανουάριο του 2004. Ωστόσο, η δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στην σχέση τους, φαίνεται να πηγαίνει καλά.

Πριν από περίπου τρεις μήνες ο αγαπημένος ηθοποιός είχε πει στο ADWEEK.: «Έχω δέος για την επίδραση της Τζένιφερ στον κόσμο».

AΠΕ/ΑΝSA

«Ως καλλιτέχνης, μπορώ να κάνω ταινίες που συγκινούν το κοινό, όμως η Τζένιφερ έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια θέση στο τραπέζι σε αυτήν τη χώρα. Αυτό το έχουν καταφέρει λίγοι άνθρωποι σε όλη την ιστορία».

 

Η Λατίνα σταρ πριν λίγες ημέρες έβγαλε ένα νέο τραγούδι με όνομα On My Way. Και αν αναρρωτιέστε για ποιον το έβγαλε, εμείς θα σας λύσουμε στην απορία. Μα φυσικά για τον Μπεν της. Η ίδια μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram και μας έδωσε λίγες πληροφορίες για αυτό. 

Συγκεκιρμένα είπε: ''Αυτό το τραγούδι σημαίνει τόσα πολλά για μένα ... για περισσότερους λόγους απ' όσο πιστεύετε ... Μιλάει για την πίστη και για το πως πρέπει να πιστεύεις σε κάθε βήμα του ταξιδιού σου. Και με κάνει τόσο χαρούμενη που αγγίζει και τις καρδιές σας''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ