Sex & the City: Αυτό είναι το τρέιλερ του «And Just Like That» - οι παλιοί μας αγαπημένοι, τα νέα πρόσωπα

Τι μάθαμε για το revival από το κλιπ που δόθηκε στη δημοσιότητα;

Το Revival της σειράς Sex and the City, «And Just Like That», έρχεται σύντομα, με το HBO να δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ!

Η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Carrie, Miranda και Charlotte αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει το People τα δύο πρώτα επεισόδια, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Michael Patrick King, θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 9 Δεκεμβρίου. Τα επόμενα οκτώ επεισόδια θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα - και συγκεκριμένα τις Πέμπτες - με το τελευταίο επεισόδιο να βγαίνει στον αέρα στις 3 Φεβρουαρίου 2022.

 

 

 

 

Στο τρέιλερ βλέπουμε την Carrie Bradshaw να είναι καλεσμένη σε κάποιο podcast και να λέει «όσο περισσότερο ζω, τόσο περισσότερο διαπιστώνω ότι, αν έχεις καλούς φίλους δίπλα σου, όλα είναι δυνατά».

Ακόμα τον Mr Big και την Carrie, αγαπημένους στο super luxe διαμέρισμά τους, ωστόσο αν κοιτάξετε πολύ προσεκτικά, θα παρατηρήσετε μερικές σκηνές στις οποίες η Carrie φοράει βέρα και μερικές όπου δεν την φορά.

 

 

 

 

 

 

Όπως σημειώνει το abc.net.au αυτό μπορεί να μην σημαίνει βέβαια τίποτα και οι «σπασίκλες» του Sex and the City γνωρίζουν ότι οι επολογές που κάνει η Carrie, όσον αφορά το στυλ της, δεν είναι ποτέ τυχαίες. Άλλωστε οι φανατικοί θα θυμούνται ότι όταν ήταν μαζί με τον Aiden είχε γίνει μεγάλο θέμα γύρω από το ότι δεν φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλό της!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Μάζι με την Carrie και τις φιλενάδες της επιστρέφουν βέβαια και τα απίθανα outfits των πρωταγωνιστών με το τελευταίο πλάνο στο τρέιλερ να δείχνει την Sarah Jessica Parker Μποστά από την τεράστια ντουλάπα με τα παπούτσια της και να λέει «hello lovers!».

 

 

 

 

 

 

Οι τρεις φίλες «περιηγούνται το ταξίδι από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 30 τους στην ακόμα πιο περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 50 τους», σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς.

Δείτε το τρέιλερ

Η Sara Ramírez, η Sarita Choudhury, η Nicole Ari Parker και η Karen Pittman είναι μερικά από τα νέα πρόσωπα που εμφανίζονται, ενώ οι Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους.

 

 

 

 

Ο αείμνηστος σταρ Willie Garson, ο οποίος γύρισε τις σκηνές του πριν από τον θάνατό του στις 21 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστεί επίσης ως ο αγαπημένος σε όλους χαρακτήρας Stanford Blatch.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η Kim Cattrall, γνωστή για τον ρόλο της ως Samantha Jones, δεν θα είναι στο revival, με την Parker να επιβεβαιώνει στο Instagram ότι ο χαρακτήρας της Samantha δεν θα αντικατασταθεί στη νέα σειρά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ