Δεν έχουν πει στην Καίτη Γκρέυ ότι πέθανε ο γιος της και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη

Δύσκολες ώρες για την οικογένειά τους

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη καθώς έφυγε χθες από την ζωή ο πατέρας της Βασίλης, γιος της Καίτης Γκρέυ.

Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο συμμετέχει στην Φάρμα, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, ενώ παλιότερα η ίδια είχε μιλήσει την κρίση που είχε περάσει η σχέση με τους γονείς της,  με τους οποίους δεν μιλούσε για χρόνια, αλλά και για την επανασύνδεσή τους.

«Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με ένα μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου».

«Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε.

Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους» είχε αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξή της για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επανασύνδεση μαζί τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η Αγγελική Ηλιάδη, ο αδελφός τηςκαι η μητέρα τους αποφάσισαν να κρατήσουν μυστικό το τραγικό συμβάν από την σπουδαία τραγουδίστρια για να μην κλονιστεί περισσότερο η υγεία της. Ο πατέρας της Εγγελικής Ηλιάδη, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, επισκεπτόταν συνεχώς το σπίτι της μητέρας του μαζί με τη σύζυγό του Έφη, προκειμένου να της δίνει δύναμη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και μήνες.

«Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν γέννησα τον Βασίλη μου. Πήγαν το βάφτισαν άρον άρον και μου το έφεραν πίσω. Πίστευαν όλοι ότι θα πεθάνει. Ήταν τόσο μικρό που δεν μπορούσε ούτε να φάει τίποτα. Πέρασα πολλά μαρτύρια μέχρι ο Βασίλης μου να ενηλικιωθεί. Είχα φτάσει στο σημείο μέχρι και να πάω να αυτοκτονήσω από την Ακρόπολη. Προτιμούσα να πεθάνω μαζί με το παιδί μου παρά να το αφήσω οπουδήποτε ή να μου το πάρουν σε ορφανοτροφείο» περιέγραφε μεταξύ άλλων στην αυτοβιογραφία της η Καίτη Γκρέυ για την γέννηση του γιου της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ