Gotham Awards: Το φούξια της Kristen, η τουαλέτα της Dakota, οι λαμπερές Maggie Gyllenhaal & Julianne Moore (φωτό)

Πέντε διάσημες που ξεχώρισαν στα βραβεία

Η Dakota Johnson, η Maggie Gyllenhaal, η Kristen Stewart και η Tessa Thompson ήταν μεταξύ των ταλαντούχων σταρ που «διαγωνίστηκαν» στα 31α Ετήσια Βραβεία Gotham στο Μανχάταν τη Δευτέρα.

Η 32χρονη κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον ήταν εκεί για να υποστηρίξει την 44χρονη υποψήφια για Όσκαρ, της οποίας το μεγάλου μήκους σκηνοθετικό ντεμπούτο της στο The Lost Daughter κέρδισε πέντε υποψηφιότητες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by toofab (@toofabnews)

Στο ψυχολογικό δράμα που έκανε πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου στο Netflix. και που σκηνοθετεί η Maggie Gyllenhaal η Dakota υποδύεται τη  Nina, μια μητέρα της οποίας η μικρή κόρη χάνεται σε ένα ιταλικό θέρετρο.

Στα Gotham Awards η ηθοποιός εμφανίστηκε με μια δημιουργία από τον Schiaparelli με χρυσό γιακά και αλυσίδα και μαύρες γόβες Gianvito Rossi. 

Εντυπωσιακή ήταν όμως με το αστραφτερό της φόρεμα και η σκηνοθέτης της ταίνιας, η οποία έφτασε στο κόκκινο χαλί με τον επί 12 χρόνια σύζυγό της, Πίτερ Σάρσγκααρντ, ο οποίος υποδύθηκε τον καθηγητή Χάρντι. Η Maggie και ο υποψήφιος για το βραβείο SAG είναι γονείς της 15χρονης κόρης Ramona και της εννιάχρονης Gloria Ray.

 

Η Gyllenhaal όπως αναφέρει η Daily Mail  κέρδισε βραβεία για καλύτερη ταινία μεγάλου μήκους, καλύτερο σενάριο και το βραβείο πρωτοποριακής σκηνοθεσίας για το φιλμ το οποίο διασκεύασε από τη νουβέλα της Έλενα Φεράντε του 2006.

Η 30χρονη Kristen Stewart από πλευράς της εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα στράπλες νέον φούξια φόρεμα August Getty Atelier και ασορτί γόβες Tamara Mellon.

Η Kristen - η οποία είναι αρραβωνιασμένη με την Dylan Meyer - έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές της καριέρας της για την ερμηνεία της ως πριγκίπισσα Diana στο Spencer του Pablo Larraín. Τα βραβεία Gotham τίμησαν την ηθοποιό τη Δευτέρα για το σύνολο της δουλειάς της με το Performer Tribute Award 

Στα Gotham Awards βρέθηκε και η Julianne Moore η οποία και έδωσε το βραβείο στη φίλη της, Kristen Stewart, με την οποία είχε παίξει μαζί στο Still Alice του 2014.  Η 60χρονη ηθοποιός επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο κοστούμι ένα ένα λάμπερό ασημένιο τοπ από μέσα.

Όσο για την 38χρονη Tessa, συνδύασε τα kinky μαύρα γάντια της από το brand PVC με ένα στράπλες γκρι φόρεμα Bach Mai. Η υποψήφια για Emmy συνδύασε το κομψό σύνολό της με μαύρο παλτό από ψεύτικη γούνα, και ένα clutch.

Για τον ρόλο της ως Irene 'Reenie' Redfield στο Rebecca Hall's Passing, η Tessa ήταν υποψήφια για βραβείο ερμηνείας μαζί με εννέα άλλους υποψήφιους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ