Gentleman ο Nick Jonas - φτιάχνει το floral outfit της γυναίκας του Priyanka Chopra στο κόκκινο χαλί (φωτό & βίντεο)

Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι!

Η Priyanka Chopra ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες στα British Fashion Awards 2021 με την Ινδή ηθοποιό, τραγουδίστρια και παραγωγό να φτάνει στο κόκκινο χαλί μαζί με τον σύζυγό της Nick Jonas.

Η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο ήταν ολοφάνερη στο βλέμμα τους ενώ σαν σωστός κύριος ο τραγουδιστής βοήθησε σε κάποιο σημείο την καλή του με το outfit της. Ειδικότερα σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στα social media φαίνεται να την βοηθάει με το μακρύ floral παλτό της την ώρα που το ζευγάρι στήνεται μπροστά στους φωτογράφους.

«Η star του show» έγραψε επίσης ο 29χρονος καλλιτέχνης σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες εκείνου και της γυναίκας του πριν την λαμπερή βραδιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

Εικόνες όμως από το event και το εντυπωσιακό outfit που φόρεσε έχει ανεβάσει στα social media και η Chopra. Ειδικότερα η 39χρονη star εμφανίστηκε με μια δημιουργία του Richard Quinn.

 

 

Ήταν ένα floral σύνολο με ασορτί παλτό, γάντια και μπότες ενώ είχε ολοκληρώσει το look της με κοσμήματα από τον οίκο Bulgari. Τέλος είχε τα μαλλιά της πιασμένα πάνω.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ