Βίντεο η στιγμή που ο Βρετανός υπουργός Υγείας πείθει on air δημοσιογράφο να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου

Ο απολαυστικός τους διάλογος

Το βίντεο με τον Βρετανό υπουργό Υγείας Sajid Javid να καταφέρνει να πείσει τον πολιτικό συντάκτη Jon Craig, του Sky News, να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της covid, ενώ είναι στην «αέρα» κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ειδικότερα ο δημοσιογράφος ήταν έτοιμος να πάρει συνάντευξη από τον πολιτικό μποστά από από το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου Σεντ Τόμας, σχετικά με την επέκταση χορήγησης της ενισχυτικής δόσης σε όλους τους ενήλικες Βρετανούς λόγω της νέας μετάλλαξης Όμικρον.

Την ώρα που μιλούσαν λοιπόν ο Javid να τον ρωτάει αν έχει κάνει την αναμνηστική δόση με εκείνον να του απαντά «όχι, είμαι 64 και ακόμη δεν την έχω κάνει».

«Δεν την έχετε κάνει; Γιατί όχι;»  ρώτησε με την σειρά του υπουργός Υγείας με τον Craig να του εξηγεί ότι: «εν μέρει, επειδή κόλλησα τον κορωνοϊό στις ενδιάμεσες εκλογές του Χάρτλπουλ. Και δεν είχα κάνει τη δεύτερη μέχρι τις 14 Ιουνίου. Έτσι, βάσει του κανόνα των έξι μηνών, θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου».

«Αλλά σύμφωνα με τον καινούργιο κανονισμό, θα είστε εντάξει. Ελάτε εδώ αργότερα εντός της εβδομάδας. Στην πραγματικότητα ίσως σας την κάνουν τώρα αν πάτε μέσα» του είπε με την σειρά του ο Βρετανός πολιτκός προσθέτοντας «Ναι, απλά κάντε το. Μπορείτε να μου το υποσχεθείτε; Υποσχεθείτε το. Ελάτε κάντε το τώρα».

«Όμως, πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά» του απαντά σε κάποιο σημείο ο δημοσιογράφος με τον υπουργό Υγείας να συνεχίζει και να του λέει «Θα ενημερώσω εγώ το γραφείο. Θα πας; Θες να έρθω μαζί σου; Έλα, θα σε πάω εγώ. Ας το κάνουμε».

Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε τους δύο άντρες να μπαίνουν μαζί στο εμβολιαστικό κέντρο ώστε να λάβει ο Jon Craig την τρίτη δόση του εμβολίου!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ