Η καλλονή Adriana Lima με Celia Kritharioti couture στα Fashion Awards: Το εντυπωσιακό λευκό σύνολο με τα Swarovski (φωτό)

Δεν ήταν η μόνη star που έντυσε η αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια

Ηθοποιοί, pop stars και προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας βρέθηκαν στο Royal Albert Hall του Λονδίνου για τα Fasion Awards 2021.

Ανάμεσα στους αστέρες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και η ακαταμάχητη Adriana Lima η οποία φορούσε μια δημιουργία της αγαπημένης Σίλιας Κριθαριώτη.

Ειδικότερα το couture outfit που φόρεσε το εντυπωσιακό μοντέλο ήταν μια λευκή φούστα με μεγάλο κόψιμο στο πόδι και ένα ασορτί λευκό εφαρμοστό τοπ, τα οποία ήταν κεντημένα με κρύσταλλα Swarovski.

Photo: Instagram/celiakritharioti

 

 

«Ευχαριστώ την Celia Kritharioti (η πρώτη μου φορά και κάτι που είχα στην λίστα μου)» έγραψε μεταξύ άλλων η 40χρονη Βραζιλιάνα καλλονή σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες από την εμφάνισή της στο red carpet των Βρετανικών βραβείων μόδας.

Φωτογραφίες: Instagram

Η Adriana Lima δεν ήταν όμως η μόνη διάσημη που έντυσε η Ελληνίδα σχεδιάστρια στα Fashion Awards αφού και το ηθοποιός και μοντέλο από την Αυστραλία Claire Holt εμφανίστηκε με μια από τις υπέροχες δημιουργίες της. Ειδικότερα έβαλε μια χρυσή τουαλέτα με εντυπωσιακό μπούτσο και άνοιγμα στο μπορστινό μέρος.

Τα Fashion Awards by TikTok είναι μια εκδήλωση που γιορτάζει τον ρόλο της μόδας και η οποία πραγματοποιείται από το British Fashion Council (BFC).

Τα βραβεία τιμούν άτομα των οποίων η φαντασία και η δημιουργικότητα έχουν ανοίξει νέους δρόμους στο χώρο της μόδας παγκοσμίως τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς και επωνυμίες και επιχειρήσεις που έχουναλλάξει τις δυνατότητες της βιομηχανίας σήμερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ