Εξώδικο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» από την μητέρα και την αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ (βίντεο)

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη

Εξώδικο στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα απέστειλαν η αδερφή και η μητέρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε το εξώδικο που έστειλε στην εκπομπή μας η μητέρα και η αδερφή του Καραϊβάζ της δικηγόρου τους Ρόης Παυλέα και του ασκούμενου δικηγόρου, Σπύρου Χαριτάτου», είπε η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη και στη συνέχεια προβλήθηκε το εξώδικο που αφορούσε την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου.

Αναλυτικά σε αυτό αναφέρονται τα εξής: «Προς το Ε.Σ.Ρ. Την 18/11/2021, ημέρα Πέμπτη, περιήλθε γνώση μας από τρίτους ότι, στην απ’ ευθείας μετάδοση της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, του τηλεοπτικού σταθμού “Star Channel”, εκτοξεύθηκε μια πρωτοφανής, ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίων ημών, από την παρουσιάστρια της εκπομπής Ζήνα Κουτσελίνη, των παρισταμένων συμμετοχόντων δημοσιογράφων και από τον δικηγόρο Αθηνών Απόστολο Λύτρα.

 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ζήνα Κουτσελίνη, άνευ της προβλεπόμενης και απαιτούμενης ενημέρωσης και προειδοποίησης, για την προβολή του θέματος αλλά και κατά τη διάρκεια μετάδοσης αυτού, για όσα ψευδή και συκοφαντικά, θα επακολουθούσαν, δεν έδωσε ούτε καν δικαίωμα απάντησης αντιλόγου, σε όσα δυσφημιστικά και μεροληπτικά λέχθηκαν εναντίον μας, στον αέρα της ως άνω εκπομπής υψηλής θεαματικότητας, ενώ διαπόμπευσαν και διέσυραν τους τέσσερίς μας και δημιούργησαν αλγεινές εντυπώσεις για το πρόσωπό μας.

Επειδή οι δυσφημιστικές αναφορές της καταγγελλόμενης τηλεοπτικής εκπομπής και των συμμετεχόντων σε αυτή, δημιούργησαν την παραπλανητική εντύπωση στο τηλεοπτικό κοινό, ότι η δικηγόρος Ρόη Παυλέα και ο ασκούμενος δικηγόρος και δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος, δήθεν μετέρχονται ανέντιμες μεθοδεύσεις, ότι δήθεν διαπράττουν αξιόποινες και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές, αμφισβητώντας ευθέως τις προσωπικότητες τους και την επαγγελματική τους επάρκεια και συγκρότηση.

Επειδή από τις ως άνω αναφορές, εμείς “οι γυναίκες του χωριού”, υπεστήκαμε μια άνευ προηγουμένου δημόσια και αναίτια προσβολή, δεδομένου ότι, θίγεται η τιμή και υπόληψή μας, ενώ ταυτόχρονα θίγεται και η προσωπική και επαγγελματική πίστη της Ρόης Παυλέα και του Σπύρου Χαριτάτου, με αποτέλεσμα να απαιτείται, η από μέρους του τηλεοπτικού σταθμού σας, ανασκευή κι επιδιόρθωση, ως προς το πρόσωπο όλων μας. Επειδή το τηλεοπτικό σας κανάλι δεν προστάτευσε ως όφειλε, την προσωπικότητάς, αφήνοντας ανεξέλεγκτα τους ως άνω, παρουσιάστρια, δημοσιογράφους και δικηγόρο, να μας διασύρους ανεπανόρθωτα, άνευ ορίου, άνευ προειδοποίησης και άνευ αντιλόγου, για μεγάλο χρονικό διάστημα στον τηλεοπτικό αέρα, κατηγορώντας μας, γιατί όλοι μας ανεξαιρέτως πράξαμε το καθήκον μας.

Επειδή οι συκοφαντικές αναφορές που έγιναν, παρουσιάστηκαν ως δήθεν “είδηση”, ενώ με την επίφαση της ενημέρωσης, δόθηκαν αλλοιωμένες όχι για να εξυπηρετήσουν το δικαίωμα ενημέρωσης της κοινής γνώμης, αλλά για να διαπομπευθούν προσωπικότητες, “γυναίκες από χωριό”, επαγγελματίες δικηγόροι και δημοσιογράφοι, προς τέρψη της τηλεθέασης».

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη στο εξώδικο

Η Ζήνα Κουτσελίνη μετά την προβολή του εξώδικού είπε: «Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο κ. Χαριτάτος ας αποδείξει ότι είχαν βγει έξω έστω μια φορά για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ