Βίντεο η στιγμή που ο «Iron Mike» Μιχάλης Ζαμπίδης πιάνει στα πράσα τους διαρρήκτες ενώ μπαίνουν στο σπίτι του

Τι είπε ο πρωταθλητής του kick boxing;

Αντιμέτωπος με διαρρήκτες, που προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του, ήρθε ο Μιχάλης Ζαμπίδης το απόγευμα της Κυριακής... ή μάλλον εκείνοι ήρθαν αντιμέτωποι με τον Iron Mike!

Ειδικότερα ο πρωταθλητής του kick boxing είδε δύο άτομα έξω από το σπίτι την ώρα που επέστρεφε με την σύντρροφό του. Μάλιστα ο ένας από τους ληστές πήδηξε την μάντρα με τον Ζαμπίδη να του λέει εκείνη την ώρα που πάει και εκείνον να του απαντά «Μάικ εσύ;».

«Ο ένας είναι 17μιση, διότι τους εντοπίσαμε με τα στοιχεία και μάλιστα έχει ήδη 17 συλλήψεις. Ήταν 5μιση το απόγευμα και ευτυχώς επέστρεφα. Ήμουν με το αμάξι από κάτω και βλέπω να βγαίνει κάποιος από το σπίτι. Προσπαθούσαν να βρουν πώς θα μπουν. Αφού φαίνεται ότι βρήκαν κάποιο σημείο, ο ένας πήδηξε έξω για να κρατάει τσίλιες.

Εκείνη την ώρα ήρθαμε αντιμέτωποι. Μετά βγήκε και ο δεύτερος γιατί κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και πήγαν να φύγουν. Τους είπα ότι και θα τους πιάσω και θα τους χτυπήσω. Ήρθαν κοντά, κάναμε μια κουβέντα ενώ είχαμε καλέσει την αστυνομία, αλλά έφυγαν ένα λεπτό πριν φτάσει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ» είπε ο Iron Mike στην εκπομπή «Happy Day».

Και πρόσθεσε ότι: «Ο ένας έχει καταδικαστεί και μάλιστα πέρσι είχε αποδράσει από κάπου. Δεν πρέπει να ήταν μόνοι τους, γιατί όταν πήγαιναν στο μηχανάκι τους, ο ένας πήρε το κινητό και μίλησε με κάποιον. Γνωρίζουμε και τους δύο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ