Βόμβα για Κάρολο: «Ανησυχώ για το χρώμα του μωρού των Χάρι & Μέγκαν» είπε στην Καμίλα - η αντίδραση στις φήμες (βίντεο)

Το ιδιωτικό γραφείο του πρίγκιπα αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτή την εκδοχή

Νέα «βόμβα» για τον πρίγκιπα Κάρολο και το παλάτι με τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Christopher Andersen να γράφει στο βιβλίο του ότι ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ είπε στην Καμίλα: «Αναρωτιέμαι πώς θα μοιάζουν τα παιδιά τους;».

Όπως αναφέρει ο Guardian στο βιβλίο «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan» ο πρώην συντάκτης του αμερικανικού περιοδικού People, αναφέρει ότι πρίγκιπας Κάρολος έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο την ημέρα που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του Χάρι και της Μέγκαν, τον Νοέμβριο του 2017.

Υπενθυμίζεται ότι στην συνέντευξη που είχε δώσει ο γιος της Νταϊάνα με την σύζυγό του στην Oprah η Δούκισσα του Sussex είχε κατηγορήσει την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ότι είχε εκφράσει ανησυχία για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα του δέρματος του γιου της Archie, που είναι ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο 72χρονος σήμερα Andersen η Καμίλα είχε απαντήσει τότε στον Κάρολο ότι «λοιπόν, θα είναι υπέροχα (σ.σ. τα παιδιά της Μέγκαν και του Χάρι), είμαι σίγουρη».

«Εννοώ, τι χρώμα πιστεύεις ότι θα έχει το δέρμα των παιδιών τους;» φέρεται να της απάντησε με την σειρά του ο Κάρολος.

Σύμφωνα με το Page Six ο συγγραφέας παρουσιάζει το θέμα σαν να διεστρεβλώθηκε από δόλιους αυλικούς, οι οποίοι έδωσαν ρατσιστικό χαρακτήρα, ενώ αναφέρει ακόμα ότι τα λεγόμενα του πρίγκιπα Καρόλου, ειπώθηκαν από περιέργεια. Σύμφωνα με τον Andersen, τη στιγμή που τα λόγια αυτά είχαν φτάσει στα αυτιά του Χάρι και της Μέγκαν, είχαν πάρει τοξικές διαστάσεις.

Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ιδιωτικό γραφείο του πρίγκιπα Καρόλου αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτή την εκδοχή των γεγονότων σημειώνοντας ότι «αυτό είναι κάτι που ανήκει στη φαντασία και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό».

Η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν κατηγορήσει μέλος της βασιλικής οικογένειας - όχι όμως την βασίλισσα ή τον Δούκα του Εδιμβούργου - για ρατσισμό, μιλώντας στην Oprah. Η ίδια τότε είχε αρνηθεί ωστόσο να κατανομάσει το μέλος που έκανε το σχόλιο για το χρώμα του δέρματος του Archie, με την ίδια να λέει ότι «νομίζω ότι αυτό θα ήταν πολύ επιζήμιο για αυτούς».

Το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι στην Oprah

Ο Χάρι είχε αρνηθεί επίσης να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, προσθέτοντας: «Αυτή τη συνομιλία, δεν πρόκειται να την μοιραστώ ποτέ. Εκείνη τη στιγμή ήταν άβολα, ήμουν λίγο σοκαρισμένος».

Τα άλλα έργα τουAndrersen περιλαμβάνουν μη εξουσιοδοτημένες βιογραφίες της Μαντόνα και του Μάικλ Τζάκσον, καθώς και μια σειρά από άλλα έργα για τους Βρετανούς βασιλείς, όπως το Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate και the Throne του 2016.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ