Η Σάσα Σταμάτη με total εμφάνιση Βασίλη Ζούλια - Χριστούγεννα στυλ 50ς (φωτό)

"Αν δεν έχετε στολίσει , φωνάξτε με να σας «στολίσω»"

Με εορταστική διάθεση η Σάσα Σταμάτη που μοιράστηκε στο Instagram μια άκρως χριστουγεννιάτική της φωτογραφία.

"Αν δεν έχετε στολίσει , φωνάξτε με να σας «στολίσω»" έγρψε στο post της η δημοσιογράφος, ενώ στην εικόνα την βλέπουμε να ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο φορώντας ένα σύνολο του Βασίλη Ζούλια.

Ειδικότερα φορά ένα κόκκινο chic σακάκι με ασορτί φούστα το οποίο έχει συνδυάσει με μαύρη μπλούζα, τσάντα και γόβες στο ίδιο χρώμα. Πρόκειται για ένα look που παραπέμπει αρκετά στην δεκαετία του 50 ενώ το outfit της ολοκληρώνει ένα εντυπωσιακό κολιέ.

Photo: Instagram - NDP

Η δημοσιογράφος είχε βρεθεί πρόσφατα και στην επίδειξη μόδας του αγαπημένου Έλληνα σχεδιαστή στην 29η AXDW, με την ίδια να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα φούξια φόρεμα.

Φοβερό ήταν βέβαια και το φόρεμα με τα φτερά, σε κίτρινο και γαλάζιο χρώμα, που έβαλε φετινά στα MadWalk πριν από λίγες ημέρες.

Με ένα κομψό σύνολο που φέρνει αέρα άλλης εποχής την είδαμε επίσης στην κηδεία Χρήστου Κυριαζή, ενώ πολύ σικάτο ήταν και ασπρόμαυρο κοστούμι που φόρεσε στην έναρξη  του "Voodoo Club".

Παράλληλα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ο κήπος με τις αλήθειες" η Σάσα Σταμάτη επέλεξε ένα χαριτωμένο μίνι μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με μια λευκή μπλούζα από μέσα, ενώ στην έναρξη του North Live Stage την είδαμε με ένα όμορφο πουά, λαμπερό φουστάνι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ