Θεούλης παπάς στην Κοζάνη τα έβαλε με τους αρνητές: «Ο κάθε γελαδάρης έγινε λοιμωξιολόγος» - το viral βίντεο

Και στο τέλος έριξε και μια μούντζα!

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ο πατέρας Νικόλας Αλεξίου, που τα «βάζει» με τους αντιεμβολιαστές και στέλνει το δικό του μήνυμα στους αρνητές.

Ο παπάς μίλησε στην εκπομπή "Δεύτερο πλάνο" του Top Channel Κοζάνης ενώ σχετικό βίντεο δημοσίευσε στο Facebook του και ο καθηγητής πολιτικής της υγείας στο LSE Ηλίας Μόσιαλος που συνόδευσε το post του με την φράση «Τον λύκο τον βλεπς».

Ο ίδιος στην συνέντευξή του διηγείται την ιστορία γυναίκας που όταν τη ρώτησε εάν έκανε το εμβόλιο, εκείνη απάντησε πως δεν το βάζει μέσα της γιατί είναι του σατανά, όπως της είπε ο πνευματικός της.

«Ποιος πνευματικός σου; Μ αυτόν πήγαινα σχολείο και δεν ήξερε καν να διαβάσει τη λέξη πυρετός, με με ρωτούσε εμένα τι γράφει. Τον λύκο τον βλέπειες; Πεθαίνει ο κόσμος αβέρτα και δεν πεθαίνει στην Ελλάδα μόνο. Δεν έγινε ο κορωνοϊός για την Ελλάδα. Δεν είμαι εγώ ειδικός .Οι ειδικοί πρέπει να μιλάνε.

Πήρανε κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες και οι πνευματικοί παπάδες... μορφωμένοι τα λένε αυτά. Ο πάσα μήτρος και ο πάσα γελαδάρης και χωραφιάρης γίνηκαν γιατροί και λοιμωξιολόγοι» λέει μεταξύ άλλων ο ιερέας.

«Ο κόσμος πεθαίνει αβέρτα και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο το ντουνιά. Δεν έγινε μόνο για τους ορθοδόξους στην Ελλάδα που λένε αυτοί για να μας χώσουν το 666 μέσα στο δάχτυλο. Βρε είστε στα καλά σας; Χαζαμάρες των χαζαμάρων, ώ χαζαμάρες.

Πήραν κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες οι απλοί και οι πνευματικοί. Είμαι πολύ εξοργισμένος» είπε ακόμα ενώ έριξε και μούντζα!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ