Σε νυχτερινό κέντρο Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: «Ευχαριστώ πολύ κουμπαράκια μου» (φωτό & βίντεο)

Που διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου;

Νέα έξοδος για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός.

Μετά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής σχολής «Τεχνών Εκατό» το ζευγάρι διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου, ενώ η Βανδή ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε μαζί με τους δύο καλλιτέχνες. Μάλιστα ο καλός της της πετούσε λουλούδια!

«Ευχαριστώ πολύ κουμπαράκια μου που με τιμήσατε» έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο Μανώλης Καντάρος, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τους τρεις τους να ποζάρουν μαζί.

Την ίδια ώρα οι αγαπημένοι τραγουδιστές έχουν ανεβάσει στα stories τους και σχετικά βίντεο, στα οποία βλέπουμε πλάνα απ΄πο το νυχτερινό κέντρο, αλλά και την Δέσποινα Βανδή να τραγουδά μαζί με τους συναδέρφους της.

Το τελευταίο διάστημα ο φωτογραφικός φακός έχει πετύχει την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό σε διάφορες εξόδους τους, ενώ υπβεθυμίζεται ότι οι δύο τους έκαναν και ένα σύντομο ταξίδι στην Ρώμη.

Πληροφορίες θέλουν δε την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκης να γνωρίζονται πρώτη φορά στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ