40 μέρες χωρίς την Φώφη Γεννηματά: Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο στο Α’ Νεκροταφείο (φωτό & βίντεο)

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών

Στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο τελέστηκε νωρίτερα το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά και πέρα από την οικογένειά της, το παρών έδωσε πλήθος κόσμου.

Ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης και τα παιδιά της Γιώργος, Κατερίνα και Αιμιλία βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν την μνήμη της μητέρας τους.

Φόρο τιμής απέτισαν επίσης στελέχη του Κινήματος Αλλαγής καθώς και οι υποψήφιοι πρόεδροι Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Παπανδρέου, Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης. Ιστορικά στελέχη, συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, αλλά και απλός κόσμος άφησαν λουλούδια στον τάφο της.

Να σημειωθεί στη συνβέχεια παρουσιάζεται στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.

 

 

 

 

 

 

Τη μελέτη και την επίβλεψη έκανε αφιλοκερδώς η αρχιτέκτων, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκη Φούντα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: EUROKINISSI και NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ