Έτσι γιόρτασαν το Thanksgiving οι celebrities: Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Catherine Zeta-Jones (φωτό & βίντεο)

Μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα!

Για πολλούς, η Ημέρα των Ευχαριστιών 2021 ήταν πολύ διαφορετική από πέρυσι με πολλές οικογένειες να κατορθώνουν φέτος να συγκεντρωθούν για να φάνε την γαλαπούλα, για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020 που λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού δεν είχαν καταφέρει να γιορτάσουν.

Αυτό, φυσικά, περιλαμβάνει και τους celebrities που με αναρτήσεις τους στα social media, μοιράστηκαν με τους followers τους ευχές, συνταγές, γέλια και αγκαλιές.

Από την Madonna, μέχρι την Nicole Kidman και την Jennifer Lopez, δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις των celebrities για την Ημέρα των Ευχαριστιών:

Madonna

Η 63χρονη τραγουδίστρια, γιόρτασε την Πέμπτη μαζί με πέντε από τα παιδιά της: τον γιο της David, 16, τον οποίο μοιράζεται με τον Guy Ritchie. Την κόρη της Lourdes, 25 ετών, την οποία μοιράζεται με τον Carlos Leon και τις κόρες της Mercy, 15, και τις δίδυμες Estere και Stella, 9 ετών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Jennifer Lopez και Ben Affleck

 

Σύμφωνα με το TMZ, η Lopez έφτασε στο Λος Άντζελες στις 24 Νοεμβρίου με τα 13χρονα δίδυμα της, Emme και Max για να περάσει τις διακοπές της μαζί με τον Ben Affleck και τα παιδιά του.

Την Ημέρα των Ευχαριστιών, δημοσίευσε ένα βίντεο από την τελευταία της μέρα στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της The Mother, η οποία γυρίστηκε στον Καναδά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Alex Rodriguez

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Jennifer Lopez από πλευράς του πέρασε τις γιορτές  με τις κόρες του, Νατάσα και Έλλα, καθώς και με την πρώην σύζυγό του, Σίνθια Σκούρτις, τον σύζυγό της, Άντζελ Νίκολας, και την κόρη τους Καμίλα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

 

 

Gwen Stefani και Blake Shelton

 

 

Η τραγουδίστρια σύμφωνα με το Glamour είπε στο Entertainment Tonight ότι εκείνη και ο αγαπημένος της θα γιορτάσει «την καλύτερη φάση της ζωής μου» με την οικογένειά της στην Οκλαχόμα.

«Είναι μια παράδοση. Οπότε ανυπομονώ πολύ για αυτό", είπε η Stefani. «Έχουμε ένα νέο σπίτι εκεί. Έχουμε μια νέα ζωή εκεί. Έτσι θα είναι η πρώτη μας Ημέρα των Ευχαριστιών ως παντρεμένο ζευγάρι» πρόσθεσε.

Chrissy Teigen και John Legend

 

 

«Η πρώτη φορά που μπόρεσα να τους απολαύσω όλους στο δείπνο», έγραψε μεταξύ άλλων η Teigen στο Instagram, σηματοδοτώντας την πρώτη της Ημέρα των Ευχαριστιών από τότε που έκοψε το αλκοόλ.

Kate Hudson

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 

«Από αυτήν την άχαρη οικογένεια μέχρι τη δική σας, Καλή Ημέρα των Ευχαριστιών ?», έγραψε η ηθοποιός σε post της στο Instagram, ενώ σε μια άλλη, ανάρτηση μοιράστηκε μια φωτογραφία του  10χρονου γιου της Bingham "Bing" Hawn. «Ήταν μια οικογενειακή μέρα τόσο ωραία που ξεχάσαμε να βγάλουμε φωτογραφίες, αλλά πήρα αυτή! ?".

Nicole Kidman και Keith Urban

 

 

«Νιώθω απίστευτα ευγνώμων» έγραψε από πλευράς της η διάσημη ηθοποιός που ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία εκείνης και του αγαπημένου της συζύγου.

Nick Jonas και Priyanka Chopra

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

 

Μια φωτογραφία σην οποία τον βλέπουμε αγκαλιά με την σύζυγό του μοιράστηκε και ο τραγουδιστής Nick Jonas.

 Reese Witherspoon

 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός πάλι πέρασε την Ημέρα των Ευχαριστιών μαζί με την οικογένειά της!

Catherine Zeta - Jones

 

 

 

 

Οικογενειακή υπόθεση η Ημέρα των Ευχαριστιών και στο σπίτι του Michael Douglas με την συζυγό του να ανεβάζει στο Instagram σχετικά βίντεο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ