Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ανισορροπίες στην επικοινωνία ή μια τάση να κολλάμε σε λεπτομέρειες

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

H Σελήνη σχηματίζει το τελευταίο της τέταρτο, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο της Παρθένου. Από εκεί θα σχηματίσει όψεις τετραγώνου με τον Ερμή και τον Ήλιο, δημιουργώντας το Σάββατο κάποιες ανισορροπίες στην επικοινωνία ή μια τάση να κολλάμε σε λεπτομέρειες βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος.

Το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με την οργάνωση, την τάξη, την πειθαρχία. Είναι η ιδανική θέση για να βάλουμε σε μια σειρά τα πάντα στη ζωή μας, ώστε να μην μας δημιουργούν άγχος. Τα emails με τα άπειρα αδιάβαστα ή άχρηστα μηνύματα, τις ντουλάπες μας με τα ρούχα που δε θα φορέσουμε πλέον ποτέ, τα συρτάρια μας που συσσωρεύουμε άχρηστα πράγματα και που μόνο χώρο πιάνουν, τις φωτογραφίες ή τα video στο κινητό που απέτυχαν ή δε μας ενδιαφέρουν και τόσα άλλα που ο καθένας μας αμελεί στην πάροδο του χρόνου να ξεκαθαρίσει.

Τώρα είναι η στιγμή επίσης να δούμε καλύτερα την υγεία μας. Η Παρθένος κυβερνά το πεπτικό μας σύστημα. Μήπως πρέπει να βρούμε χρόνο να μαγειρεύουμε σπίτι πιο υγιεινά γεύματα; Να αντικαταστήσουμε τα γρήγορα και παχυντικά σνακ με κάτι πιο υγιεινό;

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχουμε έστω μισή ώρα τη μέρα για λίγη άσκηση; Όλα αυτά κι ό,τι άλλο σκεφτείτε που θα μπορούσε να σας δώσει μια πιο ευχάριστη και υγιεινή καθημερινότητα, μπορούμε να σκεφτούμε αυτό το Σαββατοκύριακο και να οργανωθούμε.

Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη θα συναντήσει σε τρίγωνο τον Ουρανό, βοηθώντας μας να είμαστε πιο επινοητικοί. Η Κυριακή είναι μια μέρα που η Σελήνη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα, τον Άρη και τον Πλούτωνα, κάνοντας ακόμη πιο εύκολο να βάλουμε προτεραιότητες και στόχους και να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα ώστε να τους επιτύχουμε. Σαφώς δεν είναι η πιο ξεκούραστη και χαλαρή Κυριακή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε και ευκαιρίες να κάνουμε και διασκεδαστικά πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Μέσα σε όλη την ένταση και την αναταραχή των ημερών αγαπητοί μου Κριοί, η Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθά κάπως να γειωθείτε και να δείτε τα πρακτικά θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας σας. Πόσο καιρό έχετε να κάνετε έναν έλεγχο υγείας; Πότε ήταν η τελευταία φορά που βάλατε πρώτο στις προτεραιότητες σας τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας; Μήπως οι υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους δεν σας επιτρέπουν μέσα στην ημέρα να έχετε λίγο χρόνο για σας; Όλα αυτά καλείστε να απαντήσετε με τη Σελήνη στην Παρθένο.

Με τα τετράγωνα της Σελήνης προς τον Ερμή και τον Ήλιο το Σάββατο προσπαθήστε να δείξετε ευελιξία, καθώς η ισχυρογνωμοσύνη δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Όσο πιο εύκαμπτοι είστε τόσο πιο εύκολα θα επιτύχετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Την Κυριακή είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε όρια στον εαυτό σας και στους άλλους και να πειθαρχήσετε. Το ίδιο ισχύει και στη δουλειά. Μην αφήνετε εκκρεμότητες. Κάντε όλα αυτά που συνήθως βαριέστε, για να καθαρίσετε το τοπίο και να πέσετε με τα μούτρα σε όλα τα υπόλοιπα που σας ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό όμως να είστε ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμοι να συνεργαστείτε με ανθρώπους που οι φρέσκες ιδέες τους μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στην Παρθένο, σ’ αυτό το γήινο και φιλικό σας ζώδιο, αλλά τα τετράγωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή είναι πιθανόν να σας γεμίζουν αρνητικά συναισθήματα σε σχέση με μια παλιότερη κατάσταση στη ζωή σας, είτε προσωπική είτε επαγγελματική, και να κολλάτε σε υπεραναλύσεις στο μυαλό σας. Ή να κάνετε σενάρια επί σεναρίων για το πώς θα πάρετε εκδίκηση. Αντί να ξοδεύετε την ενέργεια σας όμως σε τέτοιες καταστάσεις, καλύτερα να την επενδύσετε κάπου πιο δημιουργικά. Κάποιοι άλλοι μπορεί τώρα να ψάχνετε μια καινούρια σχέση ή έναν έρωτα που θα σας ενθουσιάσει.

Είναι αλήθεια ότι ευνοούνται τόσο τα ερωτικά σας με αυτό το φεγγάρι όσο και τα θέματα των παιδιών, ιδιαίτερα την Κυριακή. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να οργανώσετε καλύτερα κάποιο επιχειρηματικό ή δημιουργικό σχέδιο, πάνω στο οποίο θα δουλέψετε το επόμενο διάστημα. Είναι όμως και μια μέρα λίγο να χαλαρώσετε, να κάνετε κάτι πιο διασκεδαστικό που θα το ευχαριστηθείτε, είτε να δείτε μια ταινία στο σινεμά ή ένα ματς στην τηλεόραση, είτε να ασχοληθείτε με κάποιο σας χόμπι. Μετά από μια αρκετά κουραστική εβδομάδα, η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο με αυτό το φεγγάρι. Ιδιαίτερα το Σάββατο, που σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή, μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχει κι ένα νευρικό κλίμα στο σπίτι ή και παρεξηγήσεις για μικροπράγματα. Προσπαθήστε να μην απαντάτε στις όποιες προκλήσεις όμως βιαστικά και χωρίς να φιλτράρετε κάποια πράγματα. Την Κυριακή η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και ίσως σκέφτεστε το ιδανικό σπίτι.

Κάποιοι ίσως αποφασίσετε μια αλλαγή χώρου, τόπου κατοικίας, σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές στον ήδη υπάρχοντα χώρο σας. Κάποιοι άλλοι μπορεί να θέλετε να το διακοσμήσετε για να συνάδει με το γιορτινό πνεύμα. Από την άλλη, ίσως σας βαραίνει μια κατάσταση σε κάποιες σχέσεις, προσωπικές ή οικογενειακές, που νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε τη στήριξη που θα θέλατε.

Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια καλό είναι να βλέπουμε και το δικό μας μερίδιο ευθύνης πριν κατηγορήσουμε τους άλλους. Είσαστε συνεπείς κι εσείς απέναντι σε όσους κατηγορείτε ότι κρατάνε απόσταση; Εκτός πια αν νιώθετε πίεση από την οικογένεια, οπότε σε αυτή την περίπτωση αναλογιστείτε αν έχετε βάλει σωστά όρια στις σχέσεις σας, ακόμη και με τους ίδιους σας τους γονείς ή τα αδέλφια σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ