Σπάνια & τρυφερή Vintage Pic: Ο Ντίνος Ηλιόπουλος με τη νεογέννητη κόρη του Εβίτα & την καλλονή σύζυγο του - Λάμπει από ευτυχία

Ο αγαπημένος ηθοποιός λάμπει από ευτυχία.

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Με τις σπουδαίες υποκριτικές του ικανότητες και το πολύ χαρακτηριστικό στυλ του μας χάρισε αξέχαστες ερμηνείες.

Επίσης ήταν ικανότατος χορευτής και τραγουδούσε πολύ καλά.

Εκτός από μια πολύ επιτυχημένη καριέρα του είχε μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή.

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος παντρεύτηκε δύο φορές.

Ο πρώτος του γάμος διήρκησε ελάχιστους μήνες, ενώ από τον δεύτερο, που τελέστηκε το 1963, με την Χίλντεγκαρντ Βίτσερ, αυστριακής καταγωγής, απέκτησαν δύο κόρες, την Εβίτα και τη Χίλντα και τρία εγγόνια, την Νικήτα της Εβίτας, την Έλλη και τον Ντίνο, της Χίλντας.

Στην αυτοβιογραφία του "Ένας Ηλιόπουλος ονόματι Ντίνος" μιλά με πολύ αγάπη για τη σύζυγο του Χίλντεγκαρντ , ενώ τις δύο κόρες του , τις αναφέρει ως "τα πιο σπουδαία δώρα της ζωής του".

Στη σπάνια φωτογραφία που δημοσιεύει η σελίδα "Elena's Diary " στο Instagram, βλέπουμε τον Ντίνο Ηλιόπουλο με την νεογέννητη κόρη του Εβίτα και τη σύζυγο του Χίλντεγκαρντ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός λάμπει από ευτυχία.

Η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή αναφέρει στη λεζάντα:

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος με την δεύτερη σύζυγο του, την αυστριακής καταγωγής Χίλντεγκαρντ Βίτσερ και την πρωτότοκη νεογέννητη κόρη τους Εβίτα το 1964. Το ζευγάρι θα αποκτούσε άλλη μια κόρη την Χίλντα το 1972.

Έζησαν ευτυχισμένοι ως το τέλος της ζωής του ηθοποιού που έλεγε πως η σύζυγος του ήταν για εκείνον η γυναίκα που έλαμπε πάντοτε πάνω απ’ το κεφάλι του.

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος με την χαρακτηριστική, σπάνια, έμφυτη ευγένεια έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2001. Είχε ζητήσει στο μνήμα του να υπάρχει μια πλάκα, που αναγράφει: «Με συγχωρείτε κυρίες μου, που δεν μπορώ να σηκωθώ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ