Fashion Icon στη Σουηδία η βασίλισσα Λετίσια - Οι υπέκομψες εμφανίσεις - μαθήματα μόδας (φώτο)

Η βασίλισσα Σύλβια και ο βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος υποδέχθηκαν την βασίλισσα Λετίσια και τον βασιλιά Φελίπε 

Η βασίλισσα Λετίσια και  ο βασιλιάς Φελίππε της Ισπανίας συναντήθηκαν με τη βασίλισσα Σύλβια και τον βασιλιά Κάρολο  Γουσταύο, κατά τη δεύτερη μέρα της επίσκεψης τους στη Σουηδία.

Το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας με άμαξα εποχής επισκέφτηκε το παλάτι της Στοκχόλμης . Εκεί το υποδέχθηκαν με μια επίσημη τελετή , την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, ο βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος και η βασίλισσα Σύλβια.

Προηγουμένως με άμαξα εποχής που την έσερναν άλογα ο βασιλιάς Φελίππε και ο βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος επισκέφτηκαν τους βασιλικούς στάβλους της Σουηδίας.

Οι βασίλισσες Σύλβια και Λετίσια επισκέφτηκαν τους στάβλους με άλλη άμαξα.

Στο επίσημο μεσημεριανό γεύμα παραβρέθηκαν η Πριγκίπισσα Βικτωρία της Σουηδίας και ο σύζυγος της , πρίγκιπας Δανιήλ και ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος της Σουηδίας με τη σύζυγο του Σοφία της Σουηδίας.

Στη συνέχεια ο βασιλιάς Φελίππε και η βασίλισσα Λετίσια με τον Βασιλιά Κάρολο Γουσταύο και την βασίλισσα Σύλβια, επισκέφτηκαν το μουσείο Νόμπελ της Σουηδίας  για να ξεναγηθούν στην έκθεση «Σύναψη. Επιστήμη και Τέχνη στην Ισπανία του Ramón y Cajal στον 21ο αιώνα », που επρόκειτο να εγκαινιαστεί την επόμενη μέρα, αναφέρει η Paris Match.

H βασίλισσα Λετίσια στο πανεπιστημιακό  νοσοκομείο  Karolinska

Η βασίλισσα Λετίσια μαζί με την Πριγκίπισσα Βικτώρια και την βασίλισσα Σύλβια της Σουηδίας επισκέφτηκαν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  Karolinska, ενώ ο βασιλιάς Φελίππε είχε σημαντικές συναντήσεις με στελέχη της σουηδικής κυβέρνησης.

Η μέρα ολοκληρώθηκε με το βραδινό επίσημο γεύμα που πρόσφερε ο βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος στους Ισπανούς καλεσμένους του.

Μαθήματα μόδας από τη βασίλισσα Λετίσια 

Δεν θεωρείται άδικα μια από τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες της Ευρώπης. Η βασίλισσα Λετίσια έδωσε για μία ακόμα φορά μαθήματα στυλ με τις εμφανίσεις της στη Σουηδία.

Για τη δεύτερη μέρα της επίσκεψης της και τις συναντήσεις της με το βασιλικό ζεύγος της Σουηδίας η Λετίσια φόρεσε ένα υπέρκομψο πορτοκαλί φόρεμα το οποίο συνδύασε άψογα με καφέ κάπα με γούνα στο λαιμό και μπεζ καστόρινες γόβες.

Το "statment point" στην εμφάνιση της είναι η εντυπωσιακή πορτοκαλί στέκα που φόρεσε στα μαλλιά της (Ναι, είναι η τελευταία λέξη της μόδας για φέτος).

Στη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος η Λετίσια πόζαρε στις φωτογραφίες με τη βασιλική οικογένεια της Σουηδίας χωρίς την κάπα της.

Η βασίλισσα Σύλβια επέλεξε total μωβ look για να υποδεχθεί την βασίλισσα Λετίσια και τον σύζυγο της.

Φόρεσε μωβ φόρεμα με ασορτί παλτό και καπέλο και μαύρες γόβες.

Casa Real Twitter 

Στην κομψότητα του γαλάζιου επένδυσε η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας, η οποία στη διάρκεια του γεύματος στο παλάτι φόρεσε ένα κομψό σιέλ φόρεμα.

Casa Real Twitter

Ενώ η σύζυγος του Πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ, πριγκίπισσα Σοφία φόρεσε ένα μαύρο floral φόρεμα με μαύρη στέκα στα μαλλιά της.

Στη βραδινή δεξίωση που παρέθεσε ο Βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος στο παλάτι, η βασίλισσα Λετίσια φόρεσε ένα υπέρκομψο πετρόλ, μίντι μεταξωτό φόρεμα, ενώ η βασίλισσα Σύλβια προτίμησε ιβουάρ ταγιέρ.

Η πριγκίπισσα Βικτώρια φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα με ασπρόμαυρη φλόραλ φούστα και μαύρο μπούστο, ενώ η πριγκίπισσα Σοφία φόρεσε μακριά μελί , παγιετέ τουαλέτα.

Casa Real Twitter 

Casa Real Twitter 

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Λετίσια

Casa Real Twitter 

Κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης η Λετίσια φόρεσε μαύρο παλτό , κόκκινο φόρεμα και μαύρες γόβες.

 Στη δεξίωση που ακολούθησε  στην ισπανική πρεσβεία εντυπωσίασε με ασύμετρο λευκό φόρεμα και clutch τσαντάκι από  την ισπανική μάρκα Magrit 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ