Στην Φάρμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης - ''Είμαι πρόκληση, είμαι μόδα, είμαι έρωτας'' (βίντεο)

Ο β' κύκλος της «Φάρμας» ξεκινάει τις επόμενες ημέρες και ανάμεσα στους παίκτες που θα συμμετάσχουν είναι και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης...

Στην Φάρμα θα συμμετέχει φέτος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο β' κύκλος της «Φάρμας» ξεκινάει τις επόμενες ημέρες και είναι σχεδόν όλα έτοιμα. 

Ο ίδιος μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και δήλωσε… ετοιμοπόλεμος για την πρόκληση που έρχεται. 

Αποκάλυψε δε πως κανείς από την οικογένειά του δεν ήταν θετικός με το να μπει στο reality. 

«Ήταν όλοι αρνητικοί. Και οι κόρες μου και οι φίλοι και οι συνεργάτες μου αλλά και γενικότερα όπου το είπε. Αλλά σαν ποντιακό κεφάλι είμαι αγύριστο. Φοβήθηκαν για την υγεία μου» είπε. 

 

 

Τι θα πάρει μαζί του στη «Φάρμα»

Τι θα πάρει μαζί του στη «Φάρμα» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης; «Τη μάσκα και το καπέλο του Ζορό» δήλωσε ότι θα πάρει μαζί του. Όσο για το ποια είναι η σχέση του με τη φύση, είπε πως: «Είχα πολύ κακή σχέση με τα ζώα μέχρι που εμφανίστηκε στη ζωή μας ο Αρίστος, το σκυλάκι μας. Στην αρχή δεν το ήθελα, τώρα κοιμάμαι με τον Αρίστο».

Όσον αφορά στο τι θα τον δυσκολέψει περισσότερο στη «Φάρμα» απάντησε πως: «Θα με δυσκολέψουν τα αγωνίσματα. Μακάρι να ήμουν 40 χρονών, θα τους έπαιρνα τα σώβρακα. Δεν θέλω απέναντί μου στη Φάρμα να έχω κρυόκωλους, άκεφους, να μη γελάνε, να έχουν έπαρση, να είναι αλαζόνες, να νομίζουν ότι είναι σταρ».

«Εγώ ο ίδιος είμαι πρόκληση, είμαι μόδα, είμαι έρωτας» είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ