Ξένια Καλογεροπούλου: "Απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Σερβετάλης - Δεν θα πήγαινα σε παράσταση με επικεφαλής έναν ανεμβολίαστο" (βίντεο)

Τι λένε Ροϊλός, Στάνκογλου, Παπαληγούρα, Μπιμπίλας

Ποίκιλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη, να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινίκερος" , στην οποία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με αποτέλεσμα η παράσταση να κατέβει.

Επίσημη πρεμιέρα εχτές για το «Γυάλινο κόσμο» στο θέατρο «Αλκυονίς» και πολλοί γνωστοί ηθοποιοί που παραβρέθηκαν μίλησαν για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη ,απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των ρεπόρτερ που βρίσκονταν εκεί.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε : "Ο Άρης απάντησε. Είμαστε φίλοι, έχουμε συνεργαστεί , τον εκτιμώ σαν ηθοποιό δεν θέλω να σχολιάσω την απόφαση του.

Η Λένα Παπαληγούρα  δήλωσε : "Διάβασα ότι έχει ενημερώσει την παραγωγή άρα είναι πιστός στις απόψεις του και έχει κάνει μια έντιμη κίνηση και έπρεπε να αντικατασταθεί, από εκεί και πέρα εγώ είμαι απόλυτα υπέρ του εμβολιασμού και νομίζω ότι είναι σημαντικό να το λέμε αυτό , γιατί για μένα είναι ένας τρόπος να προστατέψουμε ο ένας τον άλλο και την υγεία μας¨".

Ο Αναστάσης Ροΐλός σχολιάζοντας τα πρόσφατα γεγονότα με «πρωταγωνιστή» τον Άρη Σερβετάλη, είπε ότι «Η απάντηση του Σερβετάλη με έχει καλύψει, μη δημιουργούμε διχασμούς», ενώ ο Κωνσταντίνος Μπιμπής σημείωσε σχετικά ότι «Ο Σερβετάλης ενημέρωσε εγκαίρως, οφείλει η παραγωγή να αποζημιώσει τους ηθοποιούς».

Σε διαφορετικό κλίμα οι δηλώσεις της Ξένιας Καλογεροπούλου, που αναφερόμενη στο θέμα είπε ότι «Το βρίσκω απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Σερβετάλης. Πρέπει να παίζουμε μόνο για εμβολιασμένους.

Πώς στήθηκε μια ολόκληρη παράσταση με επικεφαλής έναν ανεμβολίαστο; Εγώ σαν ηθοποιός δεν θα πήγαινα να δω μια τέτοια παράσταση.», ενώ ο Γιώργος Κωνσταντίνου είπε ότι «Εγώ σε ανάλογη περίπτωση έχω μείνει και έχω παίξει δωρεάν».

Από την πλευρά της η Μαρία Αντουλινάκη είπε ότι «Είναι επιλογή του Σερβετάλη, εγώ δε συμφωνώ».

«Ο παραγωγός του Σερβετάλη θα συνεχίσει να πληρώνει τους ηθοποιούς. Άρη, σε παρακαλώ να γυρίσεις πίσω», σχολίασε σχετικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ