Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Άρης Σερβετάλης: Συνεχίζεται ο «Ρινόκερος» χωρίς αυτόν - Η ανακοίνωση του θεάτρου

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης; 

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποχώρηση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη από την παράσταση ''Ρινόκερος'' στην οποία ήταν πρωταγωνιστής. 

Ο ίδιος αποφάσισε να σταματήσει από το έργο, ως αντίδραση στα μέτρα που έχει βάλει η κυβέρνηση στους ανεμβολίαστους. Μέχρι και σήμερα κανείς δεν γνώριζε αν το θέατρο θα προχωρούσε σε αντικατάσταση. 

 

 

Πριν από λίγο όμως, με μια ανακοίνωση κατάφερε να ξεδιαλύνει λίγο την κατάσταση... π

Η ανακοίνωση για τον «Ρινόκερο»

Ως εργαζόμενοι ηθοποιοί στην παράσταση «ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ» θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διακοπή της παράστασής μας, λόγω της αποχώρησης του συναδέλφου μας Άρη Σερβετάλη.

Παρ' όλα αυτά, είναι κοινή μας θέση να μην προβούμε σε επικρίσεις εις βάρος κανενός. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του.

Ούτε θεωρούμε ότι ως εμβολιασμένοι πολίτες και ηθοποιοί, διαχωριζόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο από λοιπούς τυχόν ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.

 

 

Και παρά το ότι είναι εύλογο να εκφράζει κανείς επιφυλάξεις ως προς τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, θεωρούμε ότι η αποχή από την τέχνη μας, η οικειοθελής διακοπή μίας παράστασης, δεν θα μπορούσε να αποτελεί λύση στα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση.

Το Θέατρο είναι τόπος επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων. Είναι τόπος συνάντησης ανθρώπων, σκέψεων, ιδεών .Είναι τόπος που ο δημόσιος λόγος αρθρώνεται και πλάθονται συνειδήσεις. Είναι ένα από τα πιο βασικά κύτταρα της Δημοκρατίας. Γι’ αυτό τα θέατρα σε καιρούς κρίσης πρέπει να μένουν ανοιχτά. Για μας αυτό είναι χρέος μας.

Με αυτές τις σκέψεις, την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, οι ηθοποιοί της παράστασης συναντηθήκαμε με τον σκηνοθέτη και τον εκπρόσωπο της παραγωγής και αποφασίσαμε ομόφωνα να συνεχιστεί η παράσταση προχωρώντας σε αντικατάσταση. Η ομάδα του «ΡΙΝΟΚΕΡΟΥ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ