Καιρός: Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην χώρα μας - Θα φέρουν χιόνια, βροχές, τσουχτερό κρύο (βίντεο)

Ιδιαίτερη προσοχή την Παρασκευή συστήνουν οι μετεωρολόγοι....

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και την Κρήτη με σταδιακή εξασθένηση θα έχουμε σήμερα. Από τις βραδινές ώρες όμως αναμένονται εκ νέου βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά.

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει απότομα και θα ακολουθήσει ένα διάστημα έντονης κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN Κλέαρχο Μαρουσάκη, ήδη ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό οργανώνεται στην περιοχή της Ιταλίας, μετατοπίζεται προς τη χώρα μας και θα μας απασχολήσει από απόψε το βράδυ και κυρίως αύριο. 

''Προ - Παρασκευούλα σήμερα με τον καιρό να βελτιώνεται όχι όμως για πολύ γιατί από το βράδυ και από τα δυτικά μας έρχονται και πάλι κύματα ισχυρών βροχών και καταιγίδων.

Τα καιρικά αυτά σκαμπανεβάσματα θα κρατήσουν για αρκετές ημέρες ακόμα'', ανέφερε στο Facebook. 

 

 

 

 

Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή την Παρασκευή 

Παρασκευή: Προσοχή, κακοκαιρία εξπρές στις περισσσότερες περιοχές της χώρας !!!

Kαλό θα είναι οι οδηγοί που θα πρέπει να κινηθούν την Παρασκευή το πρωί στην Ε.Ο Καστοριάς - Φλωρίνης (μέσω Βιτσίου αλλά και μέσω Πισοδερίου) να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς αναμένεται πυκνή χιονόπτωση πάνω από τα 1000-1100 μέτρα στην περιοχή καθώς και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο του Δ. Φλώρινας, και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Πρεσπών μέχρι περίπου λίγο πριν το μεσημέρι, ενώ κακοκαιρία θα επικρατήσει στην υπολοιπη χώρα με βροχές και πρόσκαιρα θυελλώδεις νοτιάδες!

 

 

Λεπτομέρειες για τις περιοχές οπου αναμένονται επίσης πρόσκαιρες χιονοπτώσεις και σε ποια υψόμετρα καθώς και έντονα φαινόμενα στα αναλυτικά δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 16:45 & 22:45!

Πανευρωπαϊκό "Καιρικό Καρουζέλ" θα φέρει τα πάνω κάτω στις καιρικές συνθήκες της γηραιάς ηπείρου τις επόμενες ημέρες, με την πρώτη επεκτατική κίνηση του χειμώνα σε πολλές περιοχές αρχικά των δυτικών, κεντρικών και βορείων τμημάτων της!!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ