Απολαυστικό βίντεο: Η Jennifer Garner πλένει τον γάτο της μετά από ένα… ατύχημα - «έχουμε πρόβλημα παχυσαρκίας»

«Επομένως, μην κοροϊδεύετε»

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο γάτος της Jennifer Garner με την ηθοοποιό να αναλαμβάνει δράση και να τον βάζει στο νεροχύτη για τον πλύνει!

«Ακόμα και τα μεγάλα αγόρια έχουν ατυχήματα. Είναι όλα οκ Moose, θα είσαι ακόμα ο πιο όμορφος» έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram η 49χρονη ηθοποιός, δημοσιεύοντας παράλληλα το βίντεο στην οποία την βλέπουμε να κάνει μπάνιο τον φουντωτό γατούλη.

«Κάτι έχει πάει στραβά» την ακούμε να λέει ενώ στη συνέχεια κάλυψε τα αυτιά του Moose και αποκάλυψε ότι «έκανε κακά στο παντελόνι του. Δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι. Είναι σαστισμένος!».

«Πρώτα από όλα, έχουμε πρόβλημα παχυσαρκίας. Επομένως, μην κοροϊδεύετε» λέει ακόμα στο βίντεο για τον γάτο της ενώ σε άλλο σημείο λέει «Δεν έχω ξαναδεί ωραιότερη γάτα από αυτή τη γάτα - γι' αυτό αισθάνομαι άσχημα να κοροϊδεύω αυτό που συνέβη στον πισινό του. Κάτι πιάστηκε».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Ο γάτος φυσικά και προσπάθησε να βγει από τον νεροχύτη ωστόσο μετά από μια σύντομη «μάχη» η Garner τον «κέρδισε» και εκείνος την γρατζούνισε λίγο με την ηθοποιό να λέει «μου αξίζει» καθώς έδειξε το λαιμό της στην κάμερα. «Δεν τον κατηγορώ».

Στη συνέχεια, η Garner χρησιμοποίησε μια πετσέτα για να σκουπίσει το πάτωμα με τα παπούτσια της, προσθέτοντας: «Μαμά, μην κοιτάς αυτό. Θα έκανε σαν τρελή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ