Φαίη Ξυλά στον Γρηγόρη: Η διαφορά ηλικίας δεν παίζει ρόλο στην σχέση - εγώ έκανα παιδί με μικρότερο άνδρα (βίντεο)

Όσα είπε στο The 2night show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τη Φαίη Ξυλά, με την ηθοποιό να μιλά μεταξύ άλλων για την ζωή της αλλά και για το ελληνικό metoo.

«Γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη, έχω αμερικανικό διαβατήριο. Δέχτηκα πολλές προτάσεις γάμου, για να πάρουν την υπηκοότητα» είπε με χιούμορ.

«Είμαι από τους ανθρώπους που περιμένουν να τους έρθει κάτι, δεν το κυνηγάνε. Δεν κυνήγησα ποτέ κάποια σχέση μου. Αν έμπαινα στη διαδικασία να κυνηγήσω κάτι, θα ξενέρωνα. Θέλω να συμβαίνουν τα πράγματα, όχι να τα παλεύω και να τα προσπαθώ» πρόσθεσε ακόμα.

Κια συνέχισε: «Πήγα στο Λονδίνο για να σπουδάσω ναυτιλιακά, αλλά πάντα ήξερα ότι θα γυρίσω στην Ελλάδα και θα σπουδάσω στο θέατρο». Ακόμα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν γράφτηκε ποτέ στην σχολή έκανε ωστόσο αρκετά ταξίδια.

«Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Όταν τελείωσαν τα «Μυστικά της Εδέμ» επειδή δούλευα 3 χρόνια χωρίς ρεπό, έκανα ένα τρίμηνο ταξίδι με τον πρώην σύζυγό μου (Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο)», σημείωσε.

«Μου αρέσει να ζω στο κέντρο, γίνεται πιο εύκολη η ζωή μου. Είναι όλα κοντά. Το θέατρο είναι δίπλα, μπορείς να πας ακόμα και με την παντόφλα», σημείωσε για τη Νέα Υόρκη.

Με αφορμή τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί η Φαίη Ξυλά και στο story που είναι σε σχέση με έναν μικρότερο άντρα, η ηθοποιός ανέφερε:

«Δεν θα στεκόμουν ποτέ στη διαφορά ηλικίας», τόνισε η Φαίη Ξυλά σημειώνοντας ότι «η διαφορά ηλικίας, με το να είναι μεγαλύτερη η γυναίκα δεν είναι τόσο σπάνιο στις μέρες μας, εγώ το συναντάω συχνά». «Εμένα ο μπαμπάς του γιου είναι μικρότερος από εμένα» συμπλήρωσε.

 

Photo: Instagram/fay_xyla

 

Για τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό όταν υπάρχουν παιδιά να είναι προτεραιότητα. Μπορεί να παύεις να είσαι ζευγάρι, αλλά είστε οι γονείς τους παιδιού. Εμείς χωρίσαμε καλά. Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Ο γιος μου δεν ξέρω με τι θέλει να ασχοληθεί. Έχει μεγαλώσει στο θέατρο βέβαια».

Για το ελληνικό #metoo είπε μεταξύ άλλων ότι: «Θα καθαρίσει το τοπίο, είμαι πολύ υπέρ και έχω απεριόριστο θαυμασμό σε όλα τα θύματα που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Θεωρώ ότι θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα από εδώ και πέρα και πιστεύω ότι κάποιοι θα κωλώσουν.

Εγώ δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Μιλάμε για κακή συμπεριφορά κατ’ εξακολούθηση. Στο Εθνικό η σχολή ήταν αυστηρή, αλλά είναι άλλο από το να προσβάλει κάποιος ή να χειροδικεί. Σε εμένα δεν έχει συμβεί το δεύτερο γιατί μάλλον έθεσα τα όριά μου και αντιστάθηκα.

Τόλμησα να αντισταθώ και ούτε αυτό είναι εύκολο. Έχω βρεθεί και από τις δύο πλευρές. Όταν κάποιος είναι επικίνδυνος για τους γύρω του και το μέγεθος του κακού είναι τόσο μεγάλο, ακυρώνει οτιδήποτε καλό έχει κάνει.

Ο συνδυασμός αλαζονείας, χαμηλής αυτοεκτίμησης και η κατάχρηση εξουσίας τους κάνει να νιώθουν μικροί Θεοί, ότι δεν θα τιμωρηθούν ό,τι και να κάνουν. Έχει τύχει να συνεργαστώ με κάποιους από αυτούς και να έχω καλή συνεργασία μαζί τους, αλλά ακόμα και αυτό συνέβη χειριστικά», κατέληξε.

Η συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Ρούλα Ρέβη

«Θέλω να απαντήσω κάπου δημοσίως για κάτι. Περίμενα αυτήν την συζήτησή μας για κάτι που έχω πει στο παρελθόν και στενοχώρησα κάποιον άνθρωπο και θα ήθελα να το λύσω αυτό. Έχει να κάνει με την κ. Ρούλα Ρέβη, που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα κι είναι ωραία οικογένεια με τα δύο τους παιδάκια. Ήταν κάπου καλεσμένη κι είπε ότι όταν ο Αποστόλης ήταν καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για την διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε…

Θέλω να πω ότι αν έχω κάνει κάτι τέτοιο, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Αν είναι έτσι ακριβώς, θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν δεν το ρώτησα ή αν δεν το υπονόησα σωστά. Αν έχω κάνει λάθος, κακώς δεν το έχω λύσει τόσα χρόνια» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας… Δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί να μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις και θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν την στενοχώρησα. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μπορεί να μην τα καταφέρνω καμια φορά επάνω στην ροή της κουβέντας… Δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, το ανοίγω για να το ξορκίσω» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ