Δάκρυσε στον «αέρα» ο Γιάννης Καλλιάνος: Η συγκίνηση για τους γονείς του που νοσηλεύονται με κορωνοϊό (βίντεο)

«Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και να αφήσουν τις παρανοϊκές σκέψεις»

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν οι γονείς του Γιάννη Καλλιάνου, οι οποίοι, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, είναι εμβολιασμένοι, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρόκειται για σοβαρή ασθένεια που μπορεί και μετά από 10 ημέρες να σε στείλει στο νοσοκομείο. Η μητέρα μου πήγαινε καλά, αλλά μετά την 12η μέρα της έκανε ισχυρή πνευμονία. Ο πατέρας μου δόξα τω Θεώ είναι καλύτερα. Πιστεύω θα πάνε καλά», είπε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Live News του Mega.

«Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και να αφήσουν τις παρανοϊκές σκέψεις», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος σε κάποια σημεία δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνηση και τα δάκρυά του.

Ο πατέρας του πρόλαβε να κάνει την τρίτη δόση κι αν και νοσηλεύεται, τα πάει πολύ καλύτερα από τη μητέρα του κ. Καλλιάνου που είναι εμβολιασμένη με δύο δόσεις. «Είχε δύσπνοια και ο κορεσμός του οξυγόνου έπεφτε κάτω», είπε για τη μητέρα του.

«Δεν μπορείς να δεις τους δικούς σου ανθρώπους. Να μην ξέρεις τι γίνεται και να χτυπάει το τηλέφωνο και να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει», είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ