Άρης Σερβετάλης: Aκύρωσε τις παραστάσεις του "Ρινόκερου" - Είναι ανεμβολίαστος & δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Θα μέινουν όλοι οι συντελεστές της παράστασης άνεργοι... 

Εντελώς ξαφνικά ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης αποφάσισε να ακυρώσει τις παραστάσεις του ''Ρινόκερου'', όπου είναι πρωταγωνιστής, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Ο γνωστός ηθοποιός, δήλωσε πως δεν δέχεται τον διαχωρισμό μεταξύ των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, αναφερόμενος προφανώς στα νέα μέτρα που τέθηκαν από χθες σε ισχύ.

 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως από χθες 22/11 δεν επιτρέπονται οι ανεβολίαστοι στους κλειστούς χώρους όπως τα γυμναστήρια, θέατρα, σινεμά, ακόμα και με rapid. 

Ήδη από όταν είχαν αρχίσει να λαμβάνονται μέτρα για την είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους με πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο ηθοποιός είχε προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει από την παράσταση σε περίπτωση που τελικά τα θέατρα υποδέχονται μόνον εμβολιασμένους και αποκλείσουν μερίδα πολιτών. Τελικά το είπε και το έκανε...

 

 

Σύμφωνα με τη συνάδελφό του, Φαίη Κοκκινοπούλου, ο Άρης Σερβετάλης είναι ο ίδιος ανεμβολίαστος και με αυτή την απόφαση "κρεμάει" τους άλλους ηθοποιούς, αλλά και τους συντελεστές της παράστασης, οι οποίοι θα μείνουν άνεργοι.

Φαίη Κοκκινοπούλου για Άρη Σερβετάλη: Ο μόνος ανεμβολίαστος στον «Ρινόκερο» και καλοπληρωμένος

Η ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου ανέβασε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook. Αναφερόμενη στον Άρη Σερβετάλη είπε ότι ήταν ο μόνο ανεμβολίαστος στην παράσταση και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι με την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση οδηγεί στην ανεργία πολλούς εργαζόμενους.

 

 

Η ανάρτηση στο Facebook:

«Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει.
Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

 

 

Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν! Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.

Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι. Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ