Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στόλισαν οικογενειακά το δέντρο! - οι γιοι της & τα φιλιά στην ανιψούλα της (φωτό)

Όλη η φαμίλια μαζί!

Οικογενειακή υπόθεση ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου, με την ηθοποιό να μοιράζεται στο Instagram σχετικές φωτογραφίες.

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλο και περισσότεροι διάσημοι στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Έτσι και η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια που ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε όλη την φαμίλια μαζί: την μητέρα της, την αδερφή της Ελίνα με την κοορύλα της και τους δύο γιους της Φίλιππο και το Διονύση. Υπενθυμίζεται ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει αποκτήσει τα δύο της παιδιά  από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη.

Τα δύο αγόρια έχουν μεγαλώσει αρκετά και ξεχωρίζουν στην οικογενειακή φωτογραφία, αφού έχουν περάσει στο ύψος την μαμά τους!

Instagram

Σε άλλη εικόνα βλέπουμε την χαρούμενη θεία να έχει πάρει στους ώμους της την μικρή της οικογένειας και να της δείχνει το στολισμένο δέντρο, ενώ σε μια τρίτη της δίνει ένα τρυφερό φιλί!

Μάλιστα η μπέμπα είναι ντυμένη στο πνεύμα των γιορτών αφού φορά χριστουγεννιάτικες κάλτσες αλλα και μια στέκα με αστεράκια.

Φωτογραφίες: Instagram

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει μεγάλη αδυναμία στην κορούλα της αδερφής της ενώ η ίδια πρόσφατα μιλώντας στο Πρωινό είχε πει μεταξύ άλλων:

«Η αδερφή μου μένει μόνη της, αλλά βλεπόμαστε συνέχεια με self test. Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της. Το παιδί το έκανε μόνη της. Είναι μια ιδιαίτερη απόφαση, αλλά είμαι πάρα πολύ περήφανη για την αδερφή μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα.

Επειδή ήμουν κοντά με την αδερφή μου όλη αυτή την τριετία που προσπαθούσε, είναι μια ψυχολογικά επώδυνη διαδικασία. Όταν τελικά συνέβη, ένιωσα… συγκινούμαι τώρα… ήταν θεόσταλτο. Είναι μεγάλη η ευτυχία και η χαρά μας. Προσευχόμασταν πολύ καιρό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ