Beatrice Borromeo: Το αξεπέραστο στυλ της πιο κομψής royal - εμφάνιση αλά Grace Kelly με καπέλο & γάντια (φωτό)

Από την κορφή ως τα νύχια με Dior

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό πριν από λίγες ημέρες παρακολούθησε τη λειτουργία κατά τη διάρκεια της Εθνικής Εορτής του πριγκιπάτου.

Μπορεί η πριγκίπισσα Σαρλίν να μην έδωσε το παρών, καθώς σύμφωνα με τα όσα είπε ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος βρίσκεται «σε κλινική ψυχικής υγείας», ωστόσο μια άλλη royal ήταν εκεί για να εντυπωσιάσει με τις στυλιστικές της επιλογές.

Ο λόγος για την Beatrice Borromeo, την πιο «κομψή royal» όπως την είχε χαρακτηρίσει το περιοδικό Tatler.

Η 36χρονη Ιταλίδα καλλονή είναι από το 2015 η σύζυγος του μικρότερου γιου της Καρολίνας του Μονακό, Pierre Casiraghi και μέσα στα χρόνια έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τόσο με την ομορφιά, όσο και με τα outfit της.

Αυτή τη φορά λοιπόν η μητέρα του Stefano και του Francesco, επέλεξε ένα πολύ εκλεπτυσμένο σύνολο από τον Dior, αναδημιουργώντας το στυλ της γιαγιάς του συζύγου της, Grace Kelly.

 

Ειδικότερα φόρεσε ένα μαύρο μακρύ παλτό με μια μαύρη ζώνηκαι ένα κομψό ασπρόμαυρο καπέλο. Κρατούσε ένα μαύρο τσαντάκι με χρυσές λεπτομέρειες από τον ίδιο οίκο, ενώ έβαλε επίσης παπούτσια από το διάσημο brand σε ανάλογα χρώματα με το outfit της και μαύρα γάντια.

 

Ψάχνοντας λοιπόν στα social media βρήκαμε ορισμένα ακόμα από τα σικάτα σύνολα της γαλαζοαίματης που φαίνεται να λατρεύει τον Dior, αφού συχνά εμφανίζεται φορώντας κάποιο κομμάτι του οίκου.

 

 

 

 

Από απλές εμφανίσεις με casual στυλ, σε υπέροχα φορέματα και τουαλέτες που έχει φορέσει ανα περιόδους, είναι όλα υπέροχα!

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι η Beatrice ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2006, οπότε και συμμετείχε σε εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης, και συγκεκριμένα στη Rai 2, ενώ έχει σκηνοθετήσει και πολλά ντοκιμαντέρ - τα περισσότερα στην ιταλική γλώσσα και ένα στα αγγλικά, που αφορά της γυναίκες στη μαφία. 

Έχει εργαστεί, επίσης, ως ρεπόρτερ για το "Il Fatto Quotidiano", το "Newsweek" και το "Daily Beast".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ