Ναι θα το πω, είμαι ρομαντική: Η Τζένιφερ Λόπεζ θα ντυθεί νυφούλα ξανά- «πιστεύω στον έρωτα για πάντα» - δείτε βίντεο

Έχει κάνει ήδη τρεις γάμους

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε ότι είναι ρομαντική ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ειδικότερα μιλώντας στο Today η 52χρονη σταρ, που το τελευταίο διάστημα έχει ξανασμίξει με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Μπεν Άφκελ, απάντησε θετικά όταν την ρώτησαν αν θα παντρευόταν και πάλι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer?? (@moodof90.s)

 

«Εξακολουθώ να πιστεύω στην ευτυχία για πάντα, σίγουρα, 100 τοις εκατό (..) Νιώθω όπως όλοι οι άλλοι. Είχα τα σκαμπανεβάσματα μου, έχω κάνει λάθη και είμαι πραγματικά περήφανη για το πού έφτασα στη ζωή μου και για το ποια είμαι ως άνθρωπος, ως μαμά, ως ηθοποιός και ως καλλιτέχνης. Οπότε γιατί να μην το κάνω;» είπε μεταξύ άλλων και παρδέχτηκε πως είναι ρομαντική και ότι εξακολουθεί να πιστεύει στον γάμο, παρά το γεγονός ότι έχει χωρίσει τρεις φορές.

Η επιχειρηματίας και τραγουδίστρια που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και κατάγεται από το Πουέρτο Ρίκο μίλησε και για την επερχόμενη ταινία της "Marry Me" (Παντρέψου με) που θα βγεί στους κινηματογράφους στις 10 Φεβρουαρίου, λίγες ημέρες πριν την γιορτή των ερωτευμένων.

Να σημειωθεί ότι η Τζένιφερ Λόπεζ πριν τα ξαναβρεί με τον αγαπημένο της Μπεν Άφλεκ ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρώην αθλητή του μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγκεζ, ενώ μετρά στο ενεργητικό της τρεις γάμους.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

 

Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο ηθοποιός Οχάνι Νόα, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 1997, και ένα χρόνο μετά χώρισαν. Τον Σεπτέμβριο του 2001, παντρεύτηκε τον χορευτή Κρις Τζαντ αλλά ο γάμος τελείωσε τον Ιούνιο του 2002.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Roncha (@laronchacr)

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telemundo (@telemundo)

 

Στη συνέχεια, παντρεύτηκε τον συνάδελφό της τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι, το 2004. Το ζευγάρι απέκτησε δύο δίδυμα ηλικίας 13 ετών, την Έμα και τον Μάξ πριν χωρίσουν τον Ιούλιο του 2011.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ