Η Πέγκυ Ζήνα για όλα: Τα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη, η ψυχανάλυση, η μοναχοκόρη της (βίντεο)

Όσα είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια

Η Πέγκυ Ζήνα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη, για τα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη, την ψυχανάλυση, την κόρη της Ηλέκτρα και τη σχέση ζωής με τον Γιώργο Λύρα.

«Είναι ωραία η επιστροφή στο «Σπίτι με το MEGA», για να επιλέξω τα τραγούδια έκανα ένα flashback στην πορεία μου», δήλωσε για την λαμπερή της εμφάνιση στο μεγάλο κανάλι.

«Με τους ανθρώπους που θα μοιραστώ αυτή την εκπομπή με δένουν σχέσεις βαθιά ανθρώπινες που θα τις χαρακτήριζα οικογενειακές», ανέφερε η κ. Ζήνα.

«Ο Πλούταρχος είναι χρονιά φίλος μου και το γιο του, Γιώργο, τον γνωρίζω πριν ακόμη γεννηθεί, με το Νίκο Τουλιάτο μας έδεσε μια σπάνια χημεία», σημείωσε για τους φίλους και συνεργάτες της Γιάννη Πλούταρχο, Γιώργο Κακοσαίο και Νίκο Τουλιάτο.

«Ξεκινάμε 19 Νοέμβριου στο ανακαινισμένο «Baraonda», ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο με κάλους φίλους», είπε για την πρεμιέρα της.

«Συναναστράφηκα το Μίκη Θεοδωράκη από το 2016 μέχρι την ημέρα που ταξίδεψε γιατί έπρεπε να τον έχει και ο ουρανός», σηνείωσε για τη γνωριμία και συνεργασία  της με τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη.

Και συνέχισε «φυλαχτό μου από το Μίκη Θεοδωράκη είναι οι πρώτες μας πρόβες, μου έλεγε «να θυμάσαι πως το έντεχνο πολλοί θαύμασαν, αλλά οι Έλληνες το λαϊκό αγάπησαν. Πάρα την πολιτική του τοποθέτηση, όνειρο του Μίκη Θεοδωράκη ήταν η μουσική του να ανήκει σε όλους»

«Ο Μίκης Θεοδωράκης θεωρούσε φοβερά ρατσιστικό να ξεχωρίζουμε τον κόσμο σε χρώματα, κόμματα και θρησκείες. Μου έλεγε «μη σε πιάνει σοβαροφάνεια, να χαίρεσαι που δίνεις χαρά στον κόσμο, μη νιώθεις άσχημα, μη θεωρείς ότι είναι μη ποιοτικό», πρόσθεσε και ανέφερε τα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη που θυμάται από τις στιγμές που μοιράστηκαν μαζί.

«Ωραίες είναι οι πρωτιές αλλά το θέμα είναι τι κάνεις όταν μοιράζεσαι με πραγματικούς ογκολίθους αυτό που έχεις χτίσει», τόνισε η κ. Ζήνα.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην μοναχοκόρη της Ηλέκτρα  «η κόρη μου, Ηλέκτρα, είναι ένα χαρούμενο και φωτεινό παιδί και νιώθω πλήρης με αυτό».

«Τα παιχνίδια μου, ως παιδί, είχαν να κάνουν με τη μαμά και ένα Κουκλάκη που έκανε το μωρό μου», δήλωσε για την παιδική της ηλικία.

«Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη για το ποτέ θέλω να γινώ μαμά και είχα πει μέχρι τα 35 θα πεσώ με τα μούτρα στην καριέρα μου», ανέφερε για τη μητρότητα.

«Η ηλέκτρα μου ζήτησε κάποια στιγμή αδελφάκι, αλλά εγώ ειλικρινά θα σας πω πως ήθελα να κάνω ένα παιδί και να είναι κορίτσι», παραδέχτηκε η ερμηνεύτρια.

Για το σύζυγο της σημείωσε πως  «ο σύζυγος μου, Γιώργος λύρας, ήταν για μένα μια πολύ μεγάλη προστασία σε αυτό το χώρο καθώς κάποιοι σέβονται τους άγραφους νομούς στη δουλειά».

«Είμαι χαρακτήρας που, πάρα τη γλυκιά εμφάνιση μου, όταν νιώσω ότι με παραβιάζεις μπορεί να μου γυρίσει το μάτι τόσο τούμπα που δε φαντάζεσαι. Η αγαπημένη μου Ρούλα Κορομηλά με αποκαλεί ακόμη και σήμερα «γλωσσάρα», πρόσθεσε για το χαρακτήρα της.

Η κ. Ζήνα καταλήγοντας αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και πως τις διαχειρίστηκε  «ζωή χωρίς δυσκολίες, δεν είναι ζωή, είναι ένα ψέμα. Η  πρώτη μου δυσκολία ήταν η απώλεια του πατέρα μου στα 15 και άργησα πολύ να έρθω στην επιφάνεια, τα κατάφερα όταν έγινα εγώ μαμά. Όταν ένιωσα ότι δεν μπορώ να τα διαχειρίζομαι όλα, ζήτησα τη βοήθεια ειδικού, και βλήθηκα πολύ από την ψυχολόγο μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ