Mick & Bianca Jagger: To μυθικό stylish ζευγάρι των 70'ς - Η νύφη με το αξεπέραστο λευκό σακάκι χωρίς σουτιέν - Σπάνιες φώτο

Το love story του ζευγαριού ήταν θυελλώδες και έμοιαζε με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

"Μικ από εδώ η Μπιάνκα" , φέρεται να είπε ο Αμερικάνος ζωγράφος Donald Cammell όταν σύστησε την Blanca Pérez-Mora Macías, στον θρύλο του ρόκ και μέλλοντα σύζυγο της Mick Jagger.

"Εσείς οι δύο θα έχετε ένα υπέροχο ειδύλλιο. Είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.", συνέχισε και ως ένα βαθμό είχε δίκιο.

Το love story του ζευγαριού ήταν θυελλώδες και έμοιαζε με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Οι δυό τους παντρεύτηκαν σε λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα και η Bianca ήταν ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Έγιναν το «It Couple» της δεκαετίας του '70, αλλά η rock n' roll ιστορία αγάπης τους δεν κράτησε.

Η Μπιάνκα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την 1η Μαΐου 1978, αλλά τα προβλήματα στον γάμο τους ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα, όπως εξομολογήθηκε κάποτε: «Ο γάμος μου τελείωσε την ημέρα του γάμου μου».

Η πρώτη γνωριμία

Γεννημένη στη Νικαράγουα ως Blanca Pérez-Mora Macías, η Bianca γνώρισε τον τραγουδιστή των Rolling Stones στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του 1970.

Ήταν καλεσμένη σε  ένα after party μετά από μια από τις θρυλικές  συναυλίες του συγκροτήματος, όπου ο Cammell της σύστησε τον Mick.

Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Ο Μικ Τζάγκερ έκανε περιοδεία με τους Rolling Stones όταν συνάντησε την Bianca Perez-Mora Macias το 1970. 
"Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι ο Μικ θα ερωτευόταν την Μπιάνκα. Ο Μικ κοίταξε στο πρόσωπο της Μπιάνκα και είδε τον Μικ", είπε  μία από τις πρώην ερωμένες του Μικ στην The Baltimore Sun. «Ήταν τόσο κοντά σε αυτόν που έμοιαζε να κάνει  έρωτα με τον εαυτό του»

Ένας φίλος του Μικ είπε: "Και οι δύο είναι κυκλοθυμικοί, σκυθρωποί και μυστικοπαθείς. Ήταν φανταστικοί μαζί από την αρχή."

Ο Μικ μπορεί να ήταν ένας διεθνής ροκ σταρ ικανός να αποκτήσει σχεδόν όποια κοπέλα ήθελε (μια ικανότητα που επιδείκνυε τακτικά), αλλά η Bianca φαινόταν να είναι διαφορετική.

Μυστηριώδης, όμορφη και γοητευτική γρήγορα έγινε το "γούρι" του Μικ και υπέκυψε στη γοητεία του.

Αργότερα είπε για τη συνάντησή τους ότι παρασύρθηκε στον «έρωτα με την πρώτη ματιά » και ότι η ζωή με τον Μικ «ήταν ολόκληρη μια φαντασία», προσθέτοντας: «Δεν πρέπει να το πω -- γιατί είναι τόσο αλαζονικός».

Εννέα μήνες μετά τη γνωριμία τους παντρεύτηκαν.

Ο βασιλικός γάμος του ροκ σταρ

Ο Mick και η Bianca Jagger είπαν "I do" σε μια φαντασμαγορική  τελετή στο Saint-Tropez της Γαλλίας, στις 12 Μαΐου 1971, με την Bianca να είναι ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος την ημέρα του γάμου της.

Η Bianca φόρεσε ένα εξαίσιο κοστούμι Yves Saint Laurent και καπέλο με πέπλο ενώ ο Μικ φόρεσε πράσινο κοστούμι με πολύχρωμα αθλητικά παπούτσια.

Στον γάμο του βασιλιά της ροκ παραβρέθηκαν πολλά μεγάλα ονόματα της εποχής

Ανάμεσα τους τα μέλη των Beatles, Paul McCartney και Ringo Starr.

Πλήθος κόσμου και εκατοντάδες δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν για το γάμο . Αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα τον Μικ αλλά δεν ήταν το μόνο.

Τα προβλήματα για το ζευγάρι είχαν ήδη αρχίσει, αναφέρει το Honey On line .com 

Η Μπιάνκα είχε αρνηθεί να υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο 28 σελίδων πριν από το γάμο, στη συνέχεια αποσύρθηκε στη σουίτα του μήνα του μέλιτος μόνη της, ενώ ο Μικ έκανε πάρτι μέχρι τις 4 το πρωί στη δεξίωση τους , παρέα με διάσημους σταρ.

Το ίδιο βράδυ, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της η Bianca συνειδητοποίησε αυτό που δήλωσε το 1986 σε συνέντευξη στους New York Daily News: ΄"Ο γάμος μου τελείωσε τη μέρα του γάμου μου".

Φυσικά με ένα παιδί καθ' οδόν και ένα γάμο που έγινε παγκόσμιο θέμα οι Τζάγκερ δεν επρόκειτο να χωρίσουν λίγες ώρες αφότου έδωσαν τους όρκους τους.

Το ζευγάρι έμεινε παντρεμένο για 7 χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων η Bianca έγινε το πρώτο όνομα στην κοινωνική ζωή της Νέας Υόρκης.

Ήταν πολύ ανεξάρτητη για να ζήσει στη σκιά του συζύγου της και από την άλλη στον Μικ δεν άρεσε να τον επισκιάζουν, οπότε δεν ενέκρινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Bianca σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ