Ήταν όλες στο Παρίσι! βραβεία Diane Von Fustenberg: Λαγκάρντ & Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Χίλαρι & Όπρα, Melinda Gates & μία Ελληνίδα!

Όσα έγιναν στην μαγική βραδιά.. 

Τα βραβεία DVF, που υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Οικογένειας Diller-Von Furstenberg, πραγματοποιούνται ετησίως και έχουν ως σκοπό, να παρέχουν στους παραλήπτες την έκθεση και τους πόρους που απαιτούνται για να επεκτείνουν τις προσπάθειές τους για λογαριασμό των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DVF - Diane von Furstenberg (@dvf)

Τα βραβεία DVF σχεδιάστηκαν από την Diane Von Furstenberg το 2010 με στόχο να τιμήσουν τις γυναίκες που δείχνουν συνεχώς την δύναμη τους και το θάρρος τους σε διοικητικές θέσεις. 

Κάθε χρόνο, στα βραβεία οι τιμώμενες γυναίκες λαμβάνουν επιχορήγηση ύψους 50.000 δολαρίων από το Ίδρυμα για να προωθήσει την εργασία τους.

Φέτος πραγματοποιήθηκαν τα 12α βραβεία DVF, στο Opéra Garnier, στο Παρίσι στις 17 Νοεμβρίου. Στην συναρπαστική βραδιά βρέθηκαν διάσημες γυναίκες του Hollywood και τμήθηκαν μεταξύ άλλων oι:  Melinda French Gates,  Dr. Rouba Mhaissen, Wai Wai Nu, Clarissa Ward , Vanessa Nakate. 

Όσον αφορά τις καλεσμένες γυναίκες τόσο από τον πολιτικό κόσμο, όσο και από την τηλεόραση έδωσαν το παρών. Κριστίν Λαγκάρντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Xίλαρι Κλιντον, Όπρα και η δική μας Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Αντωνία Καρρά. 

Nα σημειώσουμε πως τα βραβεία μεταδόθηκαν live από τα social media. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ