Βίασαν 16χρονη 400 φορές - Η πιο συγκλονιστική υπόθεση στην ιστορία των βιασμών

Απίστευτη υπόθεση βιασμού...

Τουλάχιστον επτά άνδρες έχουν συλληφθεί στη Δυτική Ινδία μετά από τις αποκαλύψεις ενός 16χρονου κοριτσιού, που ισχυρίζεται ότι βιάστηκε 400 φορές. 

Σε μια δήλωση της Επιτροπής Παιδιών της Ινδίας (CWC) στις 11 Νοεμβρίου, το κορίτσι, η οποία είναι άστεγη , δήλωσε ότι βιάστηκε από 400 άτομα στην περιοχήτου Maharashtra, σύμφωνα με τον Πρόεδρο CWC Abhay Vitthalrao Vanave.

Το κορίτσι ζητιάνευε σε στάση λεωφορείου όταν φέρεται να αναγκάστηκε σε σεξουαλική πράξη από τρεις άνδρες. 

Δείτε επίσης: Παγκόσμια κατακραυγή για τον βιασμό 4χρονης από 2 άνδρες στην Ινδία – 1500 βιασμοί το 2015

Το κορίτσι είχε προσπαθήσει να υποβάλει μύνηση εναντίον ενός ανθρώπου που κατηγόρησε ότι την χτύπησε, αλλά οι αξιωματικοί δεν το κατέγραψαν.

 Εκτός αυτού η έφηβη ανέφερε στην αστυνομία ότι παντρεύτηκε σε ηλικία 13 ετών με έναν 33χρονο που την κακοποίησε σεξουαλικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει το CNN

.Είπε επίσης στην αστυνομία ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον πατέρα της, με αποτέλεσμα να αφήσει το σπίτι της και να κοιμηθεί στη στάση του λεωφορείου.

Η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών Yogita Bhayana είπε ότι αυτή ήταν «η πιο τραγική περίπτωση (βιασμού) στην ιστορία». «Αυτό το κορίτσι βασανιζόταν κάθε μέρα», είπε, προσθέτοντας ότι η αστυνομία απέτυχε να την προστατεύσει. «Θέλουμε αυστηρή δράση εναντίον όλων των ενόχων».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ