Στην Ιορδανία ο Κάρολος & η Καμίλα: Τα χρυσά αξεσουάρ της βασίλισσας Ράνιας, το απλό φόρεμα της Δούκισσας (φωτό & βίντεο)

Τους υποδέχτηκε η βασιλική οικογένεια

Η φθνινοπωρινή περιοδεία του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα ξεκίνησε με το ζεύγος να γίνεται δεκτό από τον βασιλιά Αμπντάλα και την βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας.

Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και η σύζυγός του έφτασαν στο Αμμάν, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφτούν και την Αίγυπτο.

Ήδη στις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί με το βασιλικό ζεύγος, ενώ παρών ήταν και ο μεγάλος γιος του βασιλιά της Ιορανίας και διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Al Hussein bin Abdullah II.

 

 

 

 

 

Ήδη στη επίσημη σελίδα του Δούκα και της Δούκισσας της Κορνουάλης έχει δημοσιευτεί και ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται ο Κάρλος και η Καμίλα, μέσα στο ιδιωτικό τους αεροσκάφος, την ώρα που προσγειώνονται στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας.

 

 

 

 

 

 

Για την περίσταση η Καμίλα επέλεξε ένα απλό μπλε φόρεμα το οποίο συνδύασε με nude παπούτσια με μικρό τακούνι και τσάντα στις ίδιες αποχρώσεις, ενώ όπως και η βασίλισσα της Ιορδανίας φορούσε επίσης τα γυαλιά ηλίου της.

 

 

 

 

 

 

Η πάντα κομψή βασίλισσα Ράνια από την πλευρά της έβαλε ένα λευκό παλτό με μια λεπτή χρυσή ζώνη στην μέση της.

Ολοκλήρωσε το look της με μια επίσης χρυσή Louis Vuitton τσάντα, Stephen Webster κοσμήματα και τις Dior γόβες της, τις οποίες είχε φορέσει πριν λίγες ημέρες, επίσης με ένα λευκό φόρεμα.

 

 

 

 

 

 

Είχε τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρές μπούκλες και μακιγιάζ σε γήινους τόνους με έμφαση στο βλέμμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ