Μύκονος: Tην σήκωσε στα χέρια ο νεαρός σύζυγος, την έβαλε στο αεροπλάνο της Aegen & off they go - Χάιντι Κλουμ σαν νύφη

Το πασίγνωστο μοντέλο αποχαιρέτησε την χώρα μας, αφού πρώτα πέρασε ξέγνοιαστες ημέρες στην Μύκονο... 

Στην χώρα μας βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες το top model Heidi Klum. Αρχικά ήρθε στην Αθήνα για τις ανάγκες γυρισμάτων του Germany's Next Top Model. 

Στην συνέχεια την είδαμε να ποστάτει φωτογραφίες με φόντο την ανατολή του ηλίου από την Μυκόνο. 

Στην εικόνα που μοιράστηκε με τους 8.8 εκατομμύρια followers της, την βλέπουμε, μετά το μπάνιο, να ποζάρει τόπλες, ενώ στην ανάρτησή της γράφει «ανατολή του ηλίου στη Μύκονο, είναι τόσο όμορφη».

Photo: Instagram

Σημειώνεται ότι το γερμανικό Next Top Model θα προβληθεί για 17η σεζόν στην γερμανική τηλεόραση. Η εντυπωσιακή Klum βρίσκεται από το 2006 στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής την οποία παρακολουθούν σταθερά από δύομισι έως τρία εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η 48χρονη καλλονή από την Γερμανία δεν είναι ωστόσο μόνη στη Μύκονο, αφού μαζί της είναι και ο 32χρονος σύζυγός της Tom Kaulitz.

Μάλιστα στο Insgtagram  της έχει αναρτήσει και βίντεο από τα γυρίσματα της εκπομπής, σε ένα από τα οποία βρίσκεται μαζί με τον καλό της μέσα σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο.

 

 

 

 

 

 

Σε άλλη ανάρτηση τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί, ενώ παράλληλα του μαθαίνει πως να περπατά σαν μοντέλο.

Δείτε το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

Το topmedel εντοπίστηκε ακόμα από την κάμερα του Mykonos Live TV στο Jackie O’ Beach Club & Restaurant όπου και πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για το ριάλιτι μόδας.

Ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα του Βρετανού σχεδιαστή Christian Cowan με φτερά στρουθοκάμηλου στα χέρια όλα σε φούξια απόχρωση και συνδυασμένα με ασορτί ψηλοτάκουνες μπότες, κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της και να κλέψει την παράσταση από τις διαγωνιζόμενες.

 

 

Η δοκιμασία για τα επίδοξα μοντέλα είχε αέρα από τα 70’s και τα 80’s και περιλάμβανε πασαρέλα με λαμέ ρούχα γύρω από την πισίνα του κλαμπ όπου υπήρχαν διάσπαρτες ντισκομπάλες.

 

 

Στο διάλειμμα του γυρίσματος η Heidi “ανέβασε” δύο φωτογραφίες στο Instagram με την φούξια δημιουργία που φορούσε εισπράττοντας χιλιάδες likes.

 

 

Ήρθε όμως η στιγμή που έπρεπε να αποχωρηστεί το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο στο Instagram, όπου την κρατάει αγκαλιά ο σύζυγός της και ανεβαίνουν στο αεροπλάνο της Aegean για να επιστρέψουν στην Γερμανία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ