George Clooney: Δεν ήθελα παιδιά, μπήκε στην ζωή μου Amal & την ερωτεύτηκα - περίμενα ένα, ήρθαν δύο (βίντεο)

Ήταν πολύ συγκινητικό

Ο George Clooney αφηγήθηκε σε podcast τη μαγική στιγμή που εκείνος και η σύζυγός του Amal αποφάσισαν να γίνουν γονείς.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια μίας βόλτας, μετά από επίσκεψη σε φιλικό σπίτι όπου βρισκόταν και ένα μικρό φασαριόζικο παιδάκι, το ζευγάρι συνειδητοποίησε πόσο τυχερό είναι και αποφάσισε να μοιραστεί αυτή την τύχη και με άλλους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru)

 

 

«Ήμασταν παντρεμένοι ένα χρόνο περίπου και ήμασταν στο σπίτι ενός φίλου και είχαν ένα παιδάκι που έκανε πολλή φασαρία και ήταν ενοχλητικό» είπε ο διάσημος ηθοποιός προσθέτοντας ότι:

«Και εγώ ήμουν στην φάση “Ω θεέ μου γιατί;” Βγήκαμε έξω για μια βόλτα. Ούτε εκείνη το είχε σκεφτεί ποτέ. Και εκείνη την στιγμή είπε (σ.σ η Amal) “είμαστε απίστευτα τυχεροί στη ζωή μας”.

Και εγώ απάντησα “ναι είμαστε, βρήκαμε ο ένας τον άλλο” και εκείνη είπε “φαίνεται όμως πως αυτή την τύχη πρέπει να την μοιραστούμε και με άλλους”. Το σκέφτηκα για κανά λεπτό περίπου και ούτε που κατάλαβα πως εκείνη τη στιγμή πήραμε την απόφαση για παιδιά. 

Και τότε κάπως είπα “ωραία, εννοώ αν είσαι και εσύ μέσα” και μου απάντησε πως έπρεπε να το προσπαθήσουμε.

Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν πολύ συγκινητικό γιατί ειλικρινά ήμουν πεπεισμένος πως δεν ήταν γραφτό μου να αποκτήσω παιδιά και ήμουν συμβιβασμένος με αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο George Clooney.

«Δεν ήξερα ότι θα έκανα δίδυμα (..) Είναι εκείνη η στιγμή που πηγαίνεις στον γιατρό και σου βγάζουν αυτό το κομμάτι χαρτί που είναι υπερηχογράφημα και σου λένε ΄να ένα αγόρι’. Ήμουν σε φάση, ‘αγοράκι, φανταστικά’», θυμάται. «Και μετά μου είπαν, ‘Και το άλλο είναι κορίτσι’ και είπα, ‘Σκ***’» είπε ακόμα ο Clooney.

«Η αδερφή της (σ.σ. της Amal) έχει δίδυμα και εξεπλάγην γιατί... ήμουν κάπως έτοιμος για ένα.… Μου αρέσει τώρα (...) Και δόξα τω Θεώ έχουν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της πανδημίας» ανέφερε για τα δίδυμα παιδιά τους.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός και η Βρετανίδα δικηγόρος Λιβανέζικης καταγωγής, με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, Παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014 στο δημαρχείο της Ιταλίας μετά από μια πολυτελή γαμήλια τελετή δυο μέρες νωρίτερα, επίσης στην Βενετία.

Κουμπάρος του ζευγαριού έγινε ο φίλος του Clonney Walter Veltroni, πρώην δήμαρχος της Ρώμης. Ο γάμος τους αναφέρθηκε ευρέως στα μέσα ενημέρωσης. Τον Οκτώβριο του 2014 ανακοινώθηκε ότι το ζεύγος Clooney είχε αγοράσει το Mill House, σε ένα νησί στον ποταμό Τάμεση με κόστος περίπου 10 εκατομμύρια λίρες.

Δείτε επίσης: George Clooney: "Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μας - Βάζετε τη ζωή τους σε κίνδυνο" (φώτο)

Τον Φεβρουάριο του 2017 ανακοινώθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή του CBS ότι η Amal ήταν έγκυος και ότι η ίδια και ο σύζυγός της περίμεναν δίδυμα.Τον Ιούνιο του 2017 η γέννησε  μια κόρη και ένα γιο, που πήραν αντίστοιχα τα ονόματα Ella και Alexander.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ