H VICHY σε συνεργασία με την Μαρία Καβογιάννη - Για τη νέα σειρά Neovadiol 

H VICHY σε μία κομψή εκδήλωση στο Foyer Pallas, αποκάλυψε σε δημοσιογράφους και φίλους τη νέα Digital Καμπάνια της σειράς Neovadiol με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη.

 

H VICHY σε μία κομψή εκδήλωση, αποκάλυψε σε δημοσιογράφους και φίλους τη νέα Digital Καμπάνια της σειράς Neovadiol με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη.

Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν την παρουσίαση των προϊόντων της εμβληματικής σειράς Neovadiol και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξαιρετική παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή, σε σκηνοθεσία Κωσταντίνου Μαρκουλάκη, στην οποία  πρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη με την Μαρία Κίτσου.

Στο event έδωσαν το παρόν σημαντικές παρουσίες όπως η Δερματολόγος & Αφροδισιολόγος, Παναγιώτa Ρήγα, οι Σοφία Καλανταρίδου & Αρετή Αυγουλέα από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Κλιμακτηρίου & Εμμηνόπαυσης, η Μαρία Αντωνά, Δημοσιογράφος αλλά και γνωστές bloggers & influencers με τις μητέρες τους, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Μαριτίνα Χαλβατζή, Τζίνα Σμαριανάκη, Μαρίζα Μπαϊρακτάρη – Δρακωτού και Δώρα Λιάπατα.

Η συνεργασία της VICHY με τη Μαρία Καβογιάννη έχει στόχο να δώσει φωνή στις γυναίκες σε όλα τα στάδια της εμμηνόπαυσης παρουσιάζοντας μια καμπάνια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ενδυνάμωσης των γυναικών.

«Αυτή η συνεργασία με τη VICHY δεν αποτελεί για εμένα μια απλή συνεργασία. Είναι ένας τρόπος, ένα μέσο για να ενημερώσουμε όλες τις γυναίκες για ένα θέμα που αποτελεί taboo.

Ένας τρόπος για να βρούμε φωνή όλες μας και να πούμε ‘ναι, περνάω εμμηνόπαυση’. Είναι κομμάτι της ζωής μας που είναι αναπόφευκτο και συνάμα όμορφο.

Αρκεί να ενημερωνόμαστε για αυτό, να το συζητάμε ανοιχτά και να το υποδεχόμαστε με αγάπη, υπομονή και πολλή επιμονή», σημείωσε η Μαρία Καβογιάννη.

Περισσότερες φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ