Τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη: Γεμάτη αναταραχές η εβδομάδα της σεληνιακής έκλειψης (15-21/11)

Αναλυτικά οι προβλέψεις 

Η εβδομάδα της Σεληνιακής Έκλειψης είναι γεμάτη αναταραχές! Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις για 15-21 Νοεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη.

Κριός

Η έκλειψη της Σελήνης στο τέλος της εβδομάδας προκαλεί μια περιστασιακή, χαοτική καθημερινότητα. Η ψυχολογία σας βαραίνει και τα οικονομικά σας αποδεικνύονται ανεπαρκή για να καλύψουν διογκωμένες ανάγκες. Ωστόσο, το επαγγελματικό καθήκον σας πιέζει να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Ο Άρης στον Σκορπιό που είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, αναγκάζεται να ανασύρει όλα τα αποθέματα του δυναμισμού σας για να μπορέσετε να τα φέρετε εις πέρας. Ο Ερμής τέλος παίζει ένα συμμαχικό ρόλο, ψυχολογικής φύσεως καθώς αρκετές φορές, θα βρεθούν άνθρωποι να σας βοηθήσουν για λίγο.

Ταύρος

Είσαστε οι πιο εκτεθειμένοι στο φαινόμενο της έκλειψης αυτήν την εβδομάδα. Ο τομέας που θα διαταραχθεί είναι οι σχέσεις σας, προσωπικές και κοινωνικές. Η μοίρα σας δοκιμάζει ιδιαίτερα στα αισθηματικά και στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα. Κάποιοι θα χωρίσετε αναπόφευκτα, αλλά αργότερα θα αποδειχτεί πολύ ωφέλιμο αυτό το γεγονός. Κάποιοι όμως θα έρθετε σε ανοιχτές ρήξεις με συγγενείς ή δικούς σας ανθρώπους. Το κακό είναι ότι αυτοί δεν θα υποχωρήσουν εύκολα και στην ουσία, το θύμα είστε εσείς. Οι αντιδράσεις και ο πόλεμος δεν θα ωφελήσουν καμία πλευρά. Πρέπει λοιπόν να πάρετε μια βαθειά ανάσα, να επιστρατεύσετε όση ψυχραιμία διαθέτετε, να συνθηκολογήσετε για λίγο με το κυρίαρχο κλίμα, από το να κάνετε οτιδήποτε άλλο. 

Δίδυμοι

Για σας η συνέπεια της έκλειψης θα φέρει μια σειρά περιστατικών που θα αναταράξουν για λίγο τις συνθήκες της δουλειάς σας. Οι περισσότερο ανεξάρτητοι επαγγελματικά, μπαίνετε σε μια φάση καινούριου αγώνα για τον οικονομικό εφοδιασμό που χρειάζεστε. Ο Ερμής στον Σκορπιό, που είναι κυβερνήτης σας, θα διατηρήσει τη νευρικότητα γύρω και μέσα σας και θα τονίσει την ικανότητά σας να διεισδύσετε σε καταστάσεις αλλά και να πληροφορηθείτε χρήσιμα πράγματα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αποτελεί ένα σωσίβιο στοιχείο στις σχέσεις σας με μεγάλες υποχρεώσεις, οικονομικές ή άλλες. Κυρίως είναι αυτό που θα παίξει ρόλο να εξυπηρετηθείτε οικονομικά, ή να αυξηθούν με κάποιο τρόπο τα καθημερινά σας έσοδα. Τέλος συνεχίστε να αποδεικνύεστε καλοί συντονιστές ετερόκλητων καταστάσεων.

Καρκίνος

Τα πράγματα κινούνται γρήγορα και επεισοδιακά τις μέρες που ακολουθούν. Ο πλανήτης ανεβάζει στροφές και το φεγγάρι είναι θυμωμένο έντονα. Η έκλειψη που θα συμβεί το προσεχές Σάββατο σας επηρεάζει προκαταβολικά σε νευραλγικούς τομείς. Νέα οικογενειακά προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια και σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα διαταραχθούν. Ενισχύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και μη βιάζεστε να καταλήξετε σε συμπεράσματα.  Δεν θα λείψει πάντως η αγάπη ενός ανθρώπου και η προσφορά κάποιου άλλου.

Λέων

Η επικείμενη έκλειψη της Σελήνης γίνεται ένα casusbelli για το χώρο του σπιτιού και για κάποιους και για τον επαγγελματικό τομέα. Αυτά που θα ζήσετε τώρα σας έχουν ήδη προειδοποιήσει εδώ και καιρό. Η παρουσία όμως του Άρη στον Σκορπιό μεγεθύνει την ένταση και τη διάσταση. Θέματα με παιδιά, ή ηλικιωμένους δικούς σας ανθρώπους θα είναι δυσεπίλυτα. Αναπάντεχες ανάγκες θα βγουν στην επιφάνεια σχετικά με το σπίτι ή με οικονομικές εκκρεμότητες γύρω από αυτό. Είναι το τρίτο και τελευταίο δύσκολο διάστημα που περνάτε στην πορεία αυτής της χρονιάς.  Φροντίστε να μην κάνετε λάθη, να μην χάνετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήνετε το θυμό, αλλά και το φόβο να παίρνουν μεγάλη έκταση μέσα σας. Καταιγίδα γεγονότων είναι και θα περάσει! 

Παρθένος

Η προσεχής έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η παρουσία του Ερμή και του Άρη εκεί σας εκθέτει σε μια σειρά από ατυχήματα παρεξηγήσεις και ανατροπές σε υποθέσεις πολύ σημαντικές για εσάς. Το νευρικό σας σύστημα θα δοκιμαστεί σε μεγάλο βαθμό.  Η συμμετοχή του Ερμή σας αφήνει λίγο απροστάτευτους γιατί σας εκθέτει σε παρορμήσεις έκφρασης, που θα προκαλέσουν. Μια σχετική προστασία αποτελεί η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, η οποία θα καλύψει περισσότερο τους πιο λογικούς και ψύχραιμους από εσάς. Μια φιλία θα κινδυνέψει να διαλυθεί και μια χρόνια συνεργασία να διακοπεί.

Ζυγός

Η έκλειψη της Σελήνης θα σας επιβαρύνει πρακτικά και ψυχολογικά. Διασαλεύεται έντονα το αίσθημα της ασφάλειας που προσπαθείτε να διατηρείτε, καθώς μια σειρά από εξωτερικά περιστατικά, σας αφήνουν έκθετους σε δύσκολα γεγονότα των οποίων οι ριπές θα προκαλέσουν βραχυκύκλωμα στις δουλειές σας, ή και μικροατυχήματα. Μετακινήσεις, ταξίδια, εξετάσεις και δηλώσεις, καλό θα είναι να αναβληθούν. Αποφύγετε επίσης πολυσύχναστους χώρους και οπουδήποτε ενεδρεύει κάθε μορφή κινδύνου. 

Σκορπιός

Διανύετε το τρίτο και πιο δύσκολο κομμάτι του 2021. Η έκλειψη του προσεχούς Σαββάτου της Σελήνης στον Ταύρο, προκαλεί σεισμικές δονήσεις στα ερωτικά και αισθηματικά σας ζητήματα και αλλάζει τις ισορροπίες της δουλειάς σας. Όλη η εβδομάδα απαιτεί προσοχή και προνοητικότητα. Ανατροπές, αντιπαραθέσεις και αναπάντεχα θα εναλλάσσονται συνεχώς. Παραδόξως κάποιοι θα ζήσετε έντονα ερωτικά και για λίγο θα ξεχαστείτε. Μέσα σε αυτήν την ένταση ενεδρεύει και ένας κίνδυνος. Προσπαθήστε να τον εντοπίσετε και να τον εξουδετερώσετε. 

Τοξότης

Χωρίς να φαίνεται ξεκάθαρα η δυσκολία στον ορίζοντα της ζωής σας, υπάρχει κάπου κρυμμένη και έτοιμη να σας αιφνιδιάσει. Η έκλειψη της Σελήνης, κατά το φαινόμενο της Πανσελήνου, φέρνει μερικές πρακτικές δυσκολίες στον επαγγελματικό, ή στον οικογενειακό τομέα, αλλά αντιμετωπίσιμες. Θα ακούσετε διάφορα δυσάρεστα από ανθρώπους του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, θα προκύψει μια αιφνίδια αλλαγή της καθημερινότητάς σας, κάτω από το βάρος ενός γεγονότος. Οι φόβοι για θέματα υγείας, ή νομικών διευθετήσεων θα γίνουν λίγο πιο αισθητοί, ωστόσο ο Άρης από τον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να βρείτε σθένος και ετοιμότητα για να αντιμετωπίσετε κάθε τι το απρόοπτο.

Αιγόκερως

Η έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου θα προκαλέσει μια νέα σειρά γεγονότων που για λίγο , θα σκοτεινιάσουν το χώρο των προσδοκιών και θα δοκιμάσουν αρκετά τη ψυχολογική σας αντοχή. Η παρουσία της Αφροδίτης όμως στο ζώδιό σας, διατηρεί μια ασπίδα προστασίας, απέναντι σε οποιοδήποτε εξωτερικό γεγονός που τείνει να σας επηρεάσει πρακτικά, ή ψυχολογικά. Καλό όμως είναι να πάρετε και εσείς μέτρα προφύλαξης, αποφεύγοντας οτιδήποτε δύσκολο και ριψοκίνδυνο, είτε σαν δραστηριότητα, είτε σαν έκφραση. Φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και ευέλικτοι σε τυχόν πρόσκαιρη δυσκολία στον επαγγελματικό χώρο. 

Υδροχόος

Η έκλειψη του Σαββάτου μοιάζει σαν έναν πυροβολισμό σε μια πυριτιδαποθήκη. Η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο καλλιεργεί κινδύνους και αιφνίδιες εκρήξεις. Ο άξονας οικογένεια – εργασία, προσωπική ζωή – εξωτερικό περιβάλλον, θίγεται και επηρεάζεται άμεσα. Φροντίστε να είστε συγκροτημένοι, μεθοδικοί και προνοητικοί σε κάθε σας βήμα. Μην επηρεάζεστε από τις γνώμες τρίτων και μην παρασύρεστε από τους φίλους σας αυτήν την περίοδο. Διαφυλάξτε πάση θυσία τα επαγγελματικά σας κεκτημένα, εκλογικεύστε τις επιθυμίες σας και γίνετε πιο ελαστικοί στα αισθηματικά σας, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και το oroskopos.gr.

Ιχθύες

Τα πράγματα ακολουθούν ένα διαφορετικό δρόμο αυτήν την εβδομάδα, με επεισοδιακό τρόπο. Προβλήματα και ατυχήματα στον τομέα κίνηση και έκφραση θα πρέπει να αποφευχθούν. Επιστρατεύστε τη διαίσθηση, αποφύγετε δύσκολες μετακινήσεις, μην προκαλείτε τους άλλους και μην κάνετε προγράμματα γιατί θα ανατραπούν οπωσδήποτε. Προέχει να διατηρήσετε ασφαλείς τους βασικούς τομείς της ζωής σας και να μην αφήσετε τους εξωτερικούς κινδύνους, να εισβάλουν στο χώρο που ζείτε και κινείστε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ