7 fashion trends του 2021 που φόρεσε πρώτη η πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το διαχρονικό στυλ της Lady Di (φωτό)

Το στυλ της έγινε πολύ πιο χαλαρό μετά τον χωρισμό της 

Η γκαρνταρόμπα της Νταϊάνα, της πριγκίπισσα της Ουαλίας αποτελεί ανεξάλντητη πηγή έμπνευσης, αφού η royal είχε φορέσει πρώτη πολλές τάσεις της μόδας, που βλέπουμε να επανεμφανίζονται μέσα στα χρόνια.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Elizabeth Debicki, η οποία θα υποδυθεί την «πριγκίπισσα του λαού» στην επόμενη σεζόν του The Crown, φωτογραφήθηκε με ένα remake του off-the-shoulder σιφόν φορέματος της Lady Di, από την Christina Stambolian, γνωστό και ως «revenge dress», ενώ η Emma Corrin, η οποία έπαιξε την Νταϊάνα στην προηγούμενη σεζόν της σειράς του Netflix, φόρεσε ένα remake του ογκώδες παραμυθένιου νυφικού της.

 

Έπειτα, υπάρχει και η Kristen Stewart στο Spencer που μόλις κυκλοφόρησε και το οποίο είναι γεμάτο με αναδημιουργίες από εμφανίσεις της Νταϊάνα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

 

 

«Στην αρχή, ήταν μια τρομακτική κατάσταση γιατί υπήρχαν τόσες πολλές εικόνες της», είπε η σχεδιάστρια κοστουμιών Jacqueline Durran στη Vogue για το Spencer,  σημειώνοντας επίσης ότι το στυλ της Νταϊάνα έγινε πολύ πιο χαλαρό μετά τον χωρισμό της από τον πρίγκιπα Κάρολο. 

«Αυτό που ήθελα να βρω ήταν η λογική πίσω από τις επιλογές της και τα βασικά κομμάτια που βλέπεις να φοράει εκείνη την περίοδο. Ορισμένα στοιχεία επαναλαμβάνονται: colour-blocking, χρυσά κουμπιά, ρεβέρ, πουλόβερ, ψηλόμεσα τζιν».

Τα 7 fashion trends που φόρεσε πρώτη η πριγκίπισσα Νταϊάνα:

1. Sportif staples

 

2. Normcore

 

3. Pretty polka dots

 

 

 

4. Party pants

5. Collars of every kind

 

6. Nautical chic

 

7. The power blazer

 

 

 

24 χρόνια μετά τον θανατό της, το στυλ της μητέρας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι πατραμένει επίκαιρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ