Βίντεο: Η Adele ξεσπάει σε κλάματα μιλώντας στην Όπρα για την συμφιλίωση με τον αλκοολικό πατέρα της

Ο πατέρας της την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν ακόμα μικρή...

Πολύ ανανεωμένη και αδυνατισμένη η Αντέλ μίλησε στην Όπρα Γουίνφρεϊ για όλα όσα την οδήγησαν στο νέο της άλμπουμ, με τίτλο «30».

 

 

 

 

 «Το να βρίσκομαι στο Λος Άντζελες (είναι σημαντικό), όπου έπρεπε κατά κάποιον τρόπο να ανακάμψω από όλα όσα συνέβησαν στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Ήταν το τέλειο σόου» λέει η Αντέλ, η οποία υπόσχεται πως το σόου «θα φαίνεται πολύ κομψό και μετά θα πω ένα σωρό βρώμικα αστεία. Θα είναι κάτι σαν μαστίγιο για αυτούς».

After Oprah touched on Adele's 'interesting relationship' with alcohol, the singer said her father's death had made an impact in her lifestyle

Η τραγουδίστρια πρόκειται να αναφερθεί σε όλους και σε όλα. Στη νέα της δισκογραφική δουλειά, την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, την ανατροφή του γιου της, αλλά φυσικά και στην εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια βάρους.

«Θα ακούσετε πολλά παλιότερα τραγούδια και στη συνέχεια τέσσερα νέα τραγούδια» λέει η Αντέλ σε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα (θα προβληθεί μαζί με τη συναυλία), που δόθηκε στη δημοσιότητα.

 

 

Σημειώνεται πως το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο έστησε μια ολόκληρη φιέστα για τη μουσική επιστροφή της Αντέλ στο Παρατηρητήριο Γκρίφιθ, του Λος Άντζελες.

Μια ζωντανή συναυλία, την οποία εξασφάλισε στην Ελλάδα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, λίγες μόνον ώρες αφότου προβληθεί στην Αμερική. Επίσης, οι τηλεθεατές του Alpha θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αποκλειστική συνέντευξη της Adele στην Oprah Winfrey.

Βούρκωσε όταν μίλησε για τον πατέρα της

Όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για τον πατέρα της έβαλε τα κλάματα. Ο Μαρκ Έβανς πέθανε σε ηλικία 57 ετών τον Απρίλιο του 2021.

Είχε εγκαταλείψει  την οικογένειά του όταν η διάσημη τραγουδίστρια ήταν ακόμα παιδί.

Μάλιστα  δεν είχε μιλήσει με την Adele για ολόκληρα χρόνια και πέθανε μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

 

 

 

Η Adele ήταν μόλις 3 ετών όταν ο πατέρας της εγκατέλειψε εκείνη και την μητέρα της Penny και γύρισε πίσω στην Ουαλία από όπου και καταγόταν.

Το 2019 πληροφορίες ήθελαν τον Evas να ζει με 50 λίρες την εβδομάδα που έβγαζε από την δουλειά του ως οδηγός delivery.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει την ίδια χρονιά είχε πει ότι «θέλω την κόρη μου πίσω».  Δύο χρόνια πριν ο Evas είχε παραδεχτεί ότι δεν ήταν καλός πατέρας για την Adele όσο εκείνη μεγάλωνε δηλώνοντας παράλληλα ότι αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με το αλκοόλ.

«Έπινα 2 λίτρα βότκα και επτά με 8 pines μπίρας. Έπινα έτσι για τρια χρόνια. Ένας θεός ξέρει πως επέζησα» είχε πει.

 

 

Η Αντέλ είπε στην Όπρα ότι συμφιλιώθηκε με τον πατέρα της λίγο πριν πεθάνει και ότι το μεγαλύτερο τραύμα που είχε σαν παιδί ήταν ή απόλυτη έλλειψη παρουσίας και φροντίδας από τον πατέρα της. «Δεν είχα καμία προσδοκία από τον πατέρα μου. Είναι ο λόγος που δεν μπόρεσα να καταφέρω να έχω μια σχέση απόλυτης αγάπης και αποδοχής με κάποιον μέχρι σήμερα». 

Adele opened up about the heartbreak her late alcoholic father caused her when he abandoned her at age three and how she reconciled with him shortly before his death during an interview with Oprah as part of the two-hour CBS special 'Adele One Night Only'

Αν και είχαν να μιλήσουν χρόνια, η Αντέλ είπε ότι συμφιλιώθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, μέχρι που αρρώστησε σοβαρά. Της είχε πει ότι είχε ακούσει ένα μόνο τραγούδι της το «Hometown Glory» γιατί ήταν επίπονο για εκείνον να την ακούει. Η Αντέλ του έπαιξε το «To Be Loved», που εξέφραζε την απουσία του από τη ζωή της, καθώς και όλο το νέο άλμπουμ της μέσω μέσω zoom λίγο πριν πεθάνει τον Απρίλιο. «Ήταν πολύ περήφανος. Και ήταν σαν η πληγή αυτή να ... έκλεισε» είπε η Αντέλ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ