Μ. Τζομπανάκη: Με ερωτεύτηκαν πολλοί άντρες - εγώ λίγους, τους μισούς τους παντρεύτηκα - ήμουν αυστηρή μάνα (βίντεο)

«Θα το έφερα βαρέως αν δεν τον καμάρωνα με τα δικά μας έθιμα» 

Στον Alpha Κύπρου και τον Τάσο Τρύφωνος μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη με την ηθοποιό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη αλλά και στους άντρες που πέρασαν από την ζωή της.

«Ο άνδρας μου μένει μόνιμα στην Αμερική. Δουλεύει σε όλο τον κόσμο. Γνωριστήκαμε, ανταλλάσσοντας κάποιες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις για επαγγελματικούς λόγους και από εκεί άρχισε… Και μετά συναντηθήκαμε και μετά έγινε… Δεν έχουμε θέματα, που εγώ δουλεύω στην Ελλάδα, συναντιόμαστε και στο Πεκίνο» είπε αρχικά.

«Ως μάνα ήμουν αυστηρή (...) Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει κάνει το σύμφωνο συμβίωσης. Έχω ένα παιδί, δεν έχω πολλά, αλλά θα το έφερα βαρέως αν δεν τον καμάρωνα με τα δικά μας έθιμα» πρόσθεσε ακόμα για τον γιο της, ενώ για τον εγγονό της που ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο, είπε ότι δεν τον βλέπει συχνά λόγω κορωνοϊού και ότι ξανθοκόκκινος γιατί μοιάζει στη μητέρα του».

«Πολλοί άνδρες με ερωτεύτηκαν, με ενδιέφεραν πολλοί λίγοι. Και νομίζω ότι τους ξέρουν σχεδόν όλους τους ξέρετε. Τους μισούς τους παντρεύτηκα (...) Δεν γίνεται να μην υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στο ζευγάρι όταν είναι και οι δύο στην ίδια δουλειά. Μπορεί να είναι στο υποσυνείδητο αλλά υπάρχει».

«Έλεγαν κάποιοι να μην της λένε ότι είναι όμορφη, γιατί θα τους ρίξει… μπάτσο. Μία φορά το έκανα σε κάποιον που στεκόταν πολύ κοντά μου και μου είπε “τι όμορφα μαλλιά” και έφυγε το χέρι μου» ανέφερε επίσης η ηθοποιός του Σασμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ