Τα Χριστούγεννα έφτασαν νωρίς φέτος: Oι Έλληνες celebrities στόλισαν δέντρο - Σίσσυ Χρηστίδου, Δούκισσα Νομικού, Ελεονώρα Μελέτη

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου πλησιάζει...

Τα Χριστούγεννα φαίνεται πως έφτασαν πολύ νωρίς φέτος. Η πανδημία του Covid-19 έχει επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία εκατομμυρίων ανθρώπων, οι οποίοι ψάχνουν έναν τρόπο διαφυγής, από την μαυρίλα που ζούμε. 

Έτσι για να φτιάξει η διάθεση και μιας και η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει, τι πιο ωραίο από το να κατεβάσουμε τα δέντρα και να στολίσουμε το σπίτι μας. 

Οι Έλληνες Celebrities έχουν ήδη γεμίσει τα σπίτια τους με λαμπάκια, γιρλάντες και περιμένουν με ανυπομονησία τον Δεκέμβρη, να κάνει την εμφάνισή του και να φέρει μαζί του την πιο μαγική γιορτή. 

Ανάμεσά τους η Σίσσυ Χρηστίδου, Δούκισσα Νομικού, Ελεονώρα Μελέτη, Ρούλα Ρέβη και η Φαίη Μαυραγάνη. 

Όπως είναι γνωστό η Σίσσυ Χρηστίδου στολίζει μαζί με τον κουμπάρο της, Παύλο Σταματόπουλο. Έτσι και φέτος βρέθηκαν μαζί, ήπια ζεστή σοκολάτα και έφτιαξαν ένα πανέμορφο δέντρο. 

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μια υπέροχη φωτό μπροστά από το πανέμορφα στολισμένο έλατό της. Μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά: ''Σήμερα στολίσα με σορτσάκι''.

Η παρουσιάστρια του Mega, Ελεόνώρα Μελέτη  επίσης το σπίτι της.

Φυσικά, δεν το έκανε μόνη της αλλά με τη βοήθεια της κόρης της, Αλεξάνδρας, και της μητέρας της, Μαρίας. Και οι υπόλοιποι celebrities έκαναν επίσης αναρτήσεις.. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ