Χαλάνδρι: Στη ανακρίτρια η 49χρονη - δικηγόρος οφθαλμίατρου: «η 12χρονη αφόπλισε την μητέρα της» (βίντεο)

Τι φώναζε η δράστης:

Η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της, στο Χαλάνδρι, δεν έχει όρια και συστολές και κατασκευάζει τα πιο ευφάνταστα σενάρια υποστήριξε ο Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, δικηγόρος και προσωπικός φίλος του θύματος της επίθεσης, μιλώντας στο “Καλημέρα Ελλάδα”.

Με αφορμή την απολογία της στον ανακριτή, είπε πως η δράστιδα «είναι ευρηματική, ξέρει να χειρίζεται τους ανθρώπους», ενώ χαρακτήρισε «μπούρδες» όσα ισχυρίστηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

 

 

Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του οφθαλμίατρου, ο κ. Αλεξανδράκης είπε πως υποβλήθηκε σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, η οποία κράτησε 8 ώρες. Σημείωσε πως η μία σφαίρα, που πήγε στο θώρακα, ήταν ακίνδυνη. Ωστόσο η άλλη προσέβαλε ζωτικά όργανα. Οι γιατροί, είπε, πως χαρακτηρίζουν επιτυχημένη την επέμβαση και ότι είναι πιθανό σήμερα να βγει από την Εντατική.

EUROKINISSI

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η 12χρονη αφόπλισε τη μητέρα της, λέγοντας πως «αντέδρασε και χτύπησε το χέρι της».

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως η δράστιδα προσπάθησε να πάρει το παιδί, αλλά εκείνο έφυγε από τα χέρια της. «Έπεσε πάνω στο σώμα του πατέρα, ο οποίος ήταν αιμόφυρτος και τον προστάτευσε», δήλωσε ο κ. Αλεξανδράκης, μιλώντας στην εκπομπή του Ant1.

Τέλος, αποκάλυψε απειλές κατά της ζωής του. Σύμφωνα με τον ίδιο, δικηγόρος στον οποίο η 49χρονη μίλησε για να του ζητήσει να αναλάβει την υπεράσπισή της (αλλά ο ίδιος αρνήθηκε), φέρεται να του είπε πως μόλις βγει έξω οι επόμενες σφαίρες θα είναι για τον κ. Αλεξανδράκη. Τις απειλές, που επανέλαβε τρεις φορές, μετέφερε ο συνάδελφος του στον ίδιο.

Στην ανακρίτρια η 49χρονη εικαστικός

Το πρώι της Δευτέρας η 49χρονη πέρασε την πόρτα της 11ης ανακρίτριας, ενώ υπενθυμίζεται ότι σε βάρος τής κατηγορουμένης έχει ασκηθεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

 

 

 

 

 

 

Η ίδια κατά τη μεταγωγή φώναξε: «Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου».

Η 49χρονη υποστήριξε μετά τη σύλληψή της ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στον γιατρό και ότι έσωσε το παιδί της και την ίδια:

«Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου. Την βίαζε, της χορηγεί  ναρκωτικές ουσίες και έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη μου πήραν το παιδί. Το παιδί μου, δε θέλω τίποτα άλλο», είπε.

Η 49χρονη μίλησε στον Alpha μέσα από το κελί του κρατητήριου στο οποίο και παραμένει μέχρι την απολογία της με την ίδια να υποστηρίζει ότι δεν έστησε ενέδρα στον 68χρονο οφθαλμίατρο και πατέρσα του παιδιού της, αλλά είχαν δώσει ραντεβού προκειμένου να δει λίγο την κόρη τους, αφού  -σύμφωνα με την ίδια - είχε περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος από την τελευταία φορά που την είδε.

 

«Πήγα από τις 13:30. Του έστειλα μηνύματα στο κινητό και μου απάντησε να κάνω λίγο υπομονή και ότι θα έρθουν με το παιδί όσο πιο σύντομα γίνεται. Σας φαίνεται ενέδρα αυτό» είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ