Το «αυστηρό» outfit της Kate Middleton, τα φτερά της Καμίλα: Με militaire παλτό η Δούκισσα (φωτό - βίντεο)

Στην τελετή της Ημέρας Μνήμης

Στην τελετή της Ημέρας Μνήμης με «αυστηρό» και κομψό outfit, που έχει φορέσει στο παρελθόν στην ίδια εκδήλωση, βρέθηκε την Κυριακή η Kate Middleton μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ειδικότερα 39χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε την εμφάνισή της στο Κενοτάφιο στο Λονδίνο, λίγο αφότου τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν μπορούσε να παρευρεθεί,  λόγω προβλήματος στην πλάτη της.

 

 

Απούσα η βασίλισσα Ελισάβετ

«Η Αυτής Μεγαλειότης είναι απογοητευμένη που θα χάσει την τελετή» ανέφερε το παλάτι. Η τελετή αυτή θα ήταν η πρώτη συμμετοχή της βασίλισσας σε επίσημη δημόσια εκδήλωση από τότε που οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί ύστερα από τη νοσηλεία της για ένα βράδυ σε νοσοκομείο του Λονδίνου το περασμένο μήνα.

Η είδηση ότι η βασίλισσα δεν θα παρευρεθεί στην τελετή για την Ημέρα Μνήμης στο κεντρικό Λονδίνο, κάτι που η ίδια θεωρεί μια από τις σημαντικότερες υποχρεώσεις της χρονιάς, εντείνει τις ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

Πηγή από το παλάτι είπε ότι το τράβηγμα που υπέστη η βασίλισσα στην πλάτη της δεν σχετίζεται με τα προβλήματα υγείας, τα οποία δεν έχουν διευκρινιστεί και εξαιτίας των οποίων νοσηλεύθηκε.

Η πηγή δήλωσε ότι πρόκειται για μια απίστευτα ατυχή σύμπτωση. Πρόσθεσε ότι η βασίλισσα ελπίζει να συνεχίσει να εκτελέσει τα καθήκοντά της, όπως έχουν προγραμματιστεί, την επόμενη εβδομάδα.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τίμησαν τουε βετεράνους και πεσόντες του στρατού

Μπορεί λοιπόν η μανάρχγης να μην έδωσε το παρών, ωστόσο η Kate στάθηκε δίπλα στην Καμίλα, τη Δούκισσα της Κορνουάλης και τη Σόφι, την Κοντέσα του Γουέσεξ, καθώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ανώτεροι πολιτικοί κατέθεσαν στεφάνια μπροστά σε χιλιάδες βετεράνους.

Φωτογραφίες: Instagram

Παράλληλα εμφανίστηκε η Δούκισσα του Κέιμπριζ, η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλο και η γυναίκα του πρίγκιπα Έντουαρτν (γιου της Ελισάβετ) έκαναν την εμφάνισή τους στο μπαλκόνι του Γραφείου Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης. 

Να σημειωθεί ότι πρόντες στην τελετή ήταν επίσης ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο κόμης του Γουέσεξ, η πριγκίπισσα Άννα και ο Sir Τιμ Λόρενς, ο δούκας και η δούκισσα του Gloucester και ο δούκας του Kent και η πριγκίπισσα Alexandra.

Φωτογραφίες: Instagram

Το military-style παλτό της Kate Middleton και τα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Για την περίσταση λοιπόν η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και μητέρα των τριών παιδιών τους επέλεξε ένα σκουρόχρωμο παλτό από τον Alexander McQueen το οποίο έχει λευκό γιακά και κόκκινες λεπτομέρειες στους ώμους. Να σημειωθεί ότι το ίδιο παλτό είχε φορέσειστην τελετή της Ημέρας Μνήμης και του 2018. 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @delight.fulmoment

 

Συνδύασε το outfit της με ένα μαύρο καπέλο με φαρδύ γείσο της Lock and Company, ενώ στο πέτο της φορούσε μια κρυστάλλινη καρφίτσα με τα λουλούδια του Royal British Legion αλλά και τρεις κόκκινες παπαρούνες, όπως άλλωστε είθισται για την συγκεκριμένη ημέρα.

Φορούσε επίσης ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια που ανήκαν στο παρελθόν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Instagram

Και τα υπόιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας επέλεξεαν αυστηρά outfits σε μαύρους ή μπλε σούρους τόνους, για να τιμήσουν τους πεσόντες ενώ εντυπωσιακό ήταν και το καπέλο της Καμίλα το οποίο είχε φτερά στρουθοκαμήλου. 

Η 74χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο κομψό παλτό, ενώ ολοκλώρωσε το Look της με μαργαριταρένιο κολιέ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ