Γάμος Paris Hilton: 157 φωτό, 4 νυφικά - Η Demi lovato τραγούδησε και η Κιμ Καρντάσιαν της έστρωνε την ουρά

Αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον Carter Reum...

Η Paris Hilton και ο Carter Reum παντρεύτηκαν  σε μια πολυτελή τελετή στο κτήμα του αείμνηστου παππού της στο Bel-Air.

Η 40χρονη κληρονόμος επιβεβαίωσε την είδηση ​​μέσω της ανάρτησής της στο Instagram μετά την τελετή, στην οποία μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με το Oscar de la Renta νυφικό της.

 

 

«Το "για πάντα μου" ξεκινάει σήμερα» έγραψε στο post της η Paris Hilton που ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον επίσης 40χρονο συγγραφέα και επιχειρηματία τον Φεβρουάριο, μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης.

One: Paris looked sensation in three separate bridal outfits for the occasion

Πηγή είπε στο E! ότι «η Πάρις επέλεξε το φόρεμά της αργά χθες το βράδυ», προσθέτοντας ότι εκείνη και ο σύζυγός της περιτριγυρίστηκαν από «πολλή αγάπη και υποστήριξη» πριν από τη μεγάλη μέρα.

Μαζί με μια σειρά από διάσημα πρόσωπα που βρέθηκαν στον λαμπερό γάμο τους η Paris και ο Carter αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης.

Παράνυφοι ήταν η Halle Hammond, η Tessa Gräfin von Walderdorff (σύζυγος του αδελφού της Πάρις, Barron Hilton II), η κόρη της Kim Richards, Whitney Davis και η κόρη της Kyle Richards, Farrah Aldjufrie, ποι φορούσαν ροζ από την εταιρεία Alice + Olivia.

 

Οι γαμήλιοι εορτασμοί θα συνεχιστούν με δύο ακόμα πάρτι, τα οποία θα απαθανατίσουν οι κάμερες για τη νέα σειρά του ριάλιτι, Paris in Love, που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στο Peacock. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη. Το πρώτο πάρτι θα γίνει σε προβλήτα της Santa Monica ενώ θα ακολουθήσει το Σάββατο μια πιο επίσημη εκδήλωση.

Ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο στο πολυτελές κτήμα Bel-Air της οικογένειάς της ήταν η Κιμ Καρντάσιαν, η Νικόλ Ρίτσι και η Πόλα Αμπντούλ.

Η Ντέμι Λοβάτο έκανε παράσταση σε μια γαμήλια δεξίωση, όπου η Χίλτον είχε τέσσερις αλλαγές ρούχων, ανέφερε ο ιστότοπος ειδήσεων ταμπλόιντ διασημοτήτων TMZ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η Paris έδειχνε με περηφάνια το γιγάντιο δαχτυλίδι αρραβώνων της, ένα σμαραγδένιο διαμαντένιο δαχτυλίδι από τον Jean Dousset που φημολογείται ότι κόστισε στον Carter το εντυπωσιακό ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν της έκανε πρόταση γάμου τον Φεβρουάριο.

Η πρόταση γάμου

Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι μαζί από τον Δεκέμβριο του 2019, αν και γνώριζαν ο ένας τον άλλον για πάνω από μια δεκαετία.

 

 

4 αρραβώνες και σχέσεις με Νιάρχο και Λάτση

Η χρυσή κληρονόμος πέρα από την πρόταση γάμου του σύζυγού της έχει δεχτεί στη ζωή της άλλα τρια δαχτυλίδια αρραβώνων, από τον Jason Shaw (2002), τον Πάρη Λάτση (2005) και τον Chris Zylka (2018).

Μέσα στα πρόσωπα με τα οποία έχει συνδεθεί ρομαντικά όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν και δυο Έλληνες, γόνοι πλούσιων οικογενειάων που δεν είναι άλλοι από τον Πάρη Κασιδόκωστα - Λάτση και τον Σταύρο Νιάρχο.

Τι συμβαίνει όταν βάζετε μαζί τους κληρονόμους δύο επιχειρηματικών αυτοκρατοριών, που ονομάζονται και οι δύο Paris; Αυτή ήταν η σχέση της Hilton με τον Έλληνα κληρονόμο! Άρχισαν να βγαίνουν το 2004, αρραβωνιάστηκαν γρήγορα και τελικά το χώρισαν το φθινόπωρο του 2005.

Όσο για την σχέση της με τον Σταύρο Νιάρχο το ζευγάρι έβγαινε από το 2005 έως το 2006. 

Δείτε όλες τις φωτό στην DailyMail.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ