Σκοτώθηκε σε αεροπορικό ο Γκλεν Ντε Βρις - Είχε ταξιδέψει στο διάστημα με τον Τζεφ Μπέζος πριν ένα μήνα

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ διερευνά τα αίτια της συντριβής. 

Σε αεροπορικό δυστύχημα στο Νιου Τζέρσεϊ, σκοτώθηε ο  επιχειρηματίας Γκλεν Ντε Βρις, που τον προηγούμενο μήνα μαζί με τον ηθοποιό Ουίλιαμ Σάτνερ με ένα διαστημικό σκάφος της Blue Origin της εταιρείας της του πολυεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος, ταξίδεψαν στο διάστημα. 

 

 

 

 

Οπως μετέδωσε το CBS News, επικαλούμενο την Αστυνομία, το αεροσκάφος συνετρίβη στην κομητεία Σάσεξ, προσθέτοντας ότι ο επιχειρηματίας και ένας άλλος άνδρας, ο Τόμας Φίσερ, έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γκλεν ντε Βρις. Εφερε τόση ζωή και ενέργεια σε ολόκληρη την ομάδα της Blue Origin και στους συνεπιβάτες του στο πλήρωμά του», ανέφερε η εταιρεία του Μπέζος με ανάρτηση στο Twitter.

 

 

 

 

 

 

Ποιος ήταν

Ο Glen de Vries ήταν ο συνιδρυτής της εταιρείας Medidata, η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κλινικής έρευνας στον κόσμο. Ήταν ακόμα  και αντιπρόεδρος υγειονομικής περίθαλψης στο Dassault Systèmes.

Ο De Vries μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και είχε πάθος για τους υπολογιστές από νεαρή ηλικία. Η μητέρα του τον ενθάρρυνε να μάθει να χορεύει στο γυμνάσιο. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon και αποφοίτησε το 1994.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ