Η Αντέλ άνοιξε την καρδιά της στην Όπρα: «Πώς ξεπέρασα όσα συνέβησαν στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια» - Ήταν συγκλονιστική (βίντεο)

Μίλησε για τα πάντα

Με ανανεωμένη εμφάνιση η Αντέλ μίλησε στην Όπρα Γουίνφρεϊ για όλα όσα την οδήγησαν στο νέο της άλμπουμ, με τίτλο «30». «Το να βρίσκομαι στο Λος Άντζελες (είναι σημαντικό), όπου έπρεπε κατά κάποιον τρόπο να ανακάμψω από όλα όσα συνέβησαν στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Ήταν το τέλειο σόου» λέει η Αντέλ, η οποία υπόσχεται πως το σόου «θα φαίνεται πολύ κομψό και μετά θα πω ένα σωρό βρώμικα αστεία. Θα είναι κάτι σαν μαστίγιο για αυτούς».

Η τραγουδίστρια πρόκειται να αναφερθεί σε όλους και σε όλα. Στη νέα της δισκογραφική δουλειά, την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, την ανατροφή του γιου της, αλλά φυσικά και στην εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια βάρους.

«Θα ακούσετε πολλά παλιότερα τραγούδια και στη συνέχεια τέσσερα νέα τραγούδια» λέει η Αντέλ σε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα (θα προβληθεί μαζί με τη συναυλία), που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σημειώνεται πως το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο έστησε μια ολόκληρη φιέστα για τη μουσική επιστροφή της Αντέλ στο Παρατηρητήριο Γκρίφιθ, του Λος Άντζελες.

Μια ζωντανή συναυλία, την οποία εξασφάλισε στην Ελλάδα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, λίγες μόνον ώρες αφότου προβληθεί στην Αμερική. Επίσης, οι τηλεθεατές του Alpha θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αποκλειστική συνέντευξη της Adele στην Oprah Winfrey.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ