Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία & απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στην 49χρονη εικαστικό (φωτό & βίντεο)

Η δικαστική διαμάχη για το παιδί

Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος της 49χρονης που χθες πυροβόλησε τον 68χρονο πατέρα τού παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Σε βάρος τής κατηγορουμένης ασκήθηκε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια. Η υπόθεση ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή

«Βίαζε το παιδί μου για πέντε χρόνια και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10:00 ήμουν στον υπουργό Δικαιοσύνης». Αυτά φώναξε, σύμφωνα με το lawandorder.gr. εισερχόμενη στο γραφείο του ανακριτή η 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι.

EUROKINISSI

 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η 49χρονη εικαστικός φέρεται να είχε χάσει την επιμέλεια του παιδού από τον οφθαλμίατρο, ο οποίος το μεγάλωνε μαζί με την Αγγλίδα σύζυγό του, ενώ ήταν συνεχείς οι εντάσεις μεταξύ τους, αλλά και οι δικαστικές διαμάχες.

Προσπάθησε να αρπάξει το παιδί η 49χρονη - η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε ανακοίνωσή της η ελληνική αστυνομία αναφέρει για την υπόθεση: «Συνελήφθη, χθες (11-11-2021) το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, αλλοδαπή κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανωτέρω λίγο νωρίτερα, είχε μεταβεί έξωθεν πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι και τη στιγμή που ημεδαπός στάθμευε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή της πολυκατοικίας, έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ακολούθως με χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να αρπάξει ανήλικη, η οποία ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον ημεδαπό, πράξη όμως που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αντίστασης που προέβαλε η ανήλικη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την προσήγαγαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας όπου και συνελήφθη.

Από την έρευνα στο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα περίστροφο.

Εντός του οχήματος της κατηγορουμένης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξωθεν της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) μαχαίρια, ξίφος εντός θήκης, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, τράπουλα και εγχειρίδιο».

 

 

 

 

 

Ποιος είναι ο 68χρονος γιατρός

Το θύμα είναι γνωστός γιατρός - οφθαλμίατρος στα βόρεια προάστια, από τους πρώτους γιατρούς στην Ελλάδα που πραγματοποίησαν επεμβάσεις λέιζερ, ενώ συνεργάζεται και με γνωστή ιδιωτική κλινική. 

Δικηγόρος γιατρού: Η γυναίκα αυτή τον εκβίαζε, είχε επιτεθεί και στην σύζυγό του

Για τη μακροχρόνια διαμάχη που υπήρχε μεταξύ του γιατρού και της γυναίκας που τον πυροβόλησε στο Χαλάνδρι μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, δικηγόρος και προσωπικός φίλος της οικογένειας,

Όπως είπε ο κ. Αλεξανδράκης, «ο γιατρός είχε μια εξωσυζυγική σχέση από την οποία απέκτησε ένα παιδί και από εκεί ξεκινάει το δράμα του». Από τότε η γυναίκα αυτή «τον εκβίαζε και του ζητούσε λεφτά», υποστήριξε ο κ. Αλεξανδράκης και πρόσθεσε ότι είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθήνας με ποινή φυλάκισης για εκβίαση.

Ο κ. Αλεκανδράκης χαρακτήρισε την γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό ως «άτομο με μανιακές εκρήξεις που κινείται στο όριο του παραλόγου», ενώ ανάφερε ότι είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να μην πλησιάζει στο σπίτι και στο ιατρείο του, ωστόσο «κάθε μέρα παραβίαζε την απόφαση», ενώ είπε ότι «ο γιατρός προσπαθούσε να βρει ισορροπίες».

Μάλιστα, ο κ. Αλεξανδράκης υποστήριξε ότι στο παρελθόν η γυναίκα αυτή είχε επιτεθεί και κατά της συζύγου του γιατρού την ώρα που έπαιρνε το παιδί από το σχολικό. «Της επιτέθηκε, την έριξε κάτω και την χτυπούσε στο κεφάλι, έχει καταδικαστεί και γι’ αυτό», είπε ο κ. Αλεξανδράκης και όπως ανέφερε πιστεύει ότι «αν μαζί με το θύμα ήταν και η σύζυγος θα πυροβολούσε και αυτή».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι στην 12χρονη κόρη της η γυναίκα αυτή «έκανε μπούλινγκ» και είπε ότι «το παιδί δεν ήθελε να πηγαίνει στην μητέρα του». «Για να δοθεί η επιμέλεια στον πατέρα είχαμε σοβαρά στοιχεία κατά της μητέρας» είπε ο κ. Αλεξανδράκης.

Η αντιδικία για την επιμέλεια του παιδιού

Η 49χρονη είναι πρώην μοντέλο και εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία.Όπως φαίνεται και στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook είχε ξεσπάσει έντονη αντιδικία από την στιγμή που ο γιατρός πήρε την επιμέλεια του 12χρονου κοριτσιού τους το οποίο είχαν αποκτήσει εκτός γάμου, αναφέρει το Mega.

«Ο βιολογικός πατέρας της ανήλικης κόρης μου την οποία έχει απαγάγει από το 2016 μαζί με το κτήνος σύζυγο του . Ήτανε το 2008 όταν με βίασε ενώ ήταν και παραμένει παντρεμένος και ήμουν παντρεμένη . Ο στόχος στο να αποκτήσει πρόσβαση στην ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ το κτήνος αυτό μαζί με την σύζυγο του ήτανε για αυτούς το ΠΑΝ», είχε γράψει στο Facebook.

Η 49χρονη αρκετές φόρες δημοσίευε στα social media τις συνομιλίες με τον πρώην σύντροφο της. «Να ευχαριστείς το Θεό που το παιδί είναι σε μένα και ζει μια φυσιολογική και ήρεμη ζωή γιατί αν ήταν μαζί σου ,στην κατάστασή που είσαι ,ούτε να το σκέφτω δεν τολμάω», έγραψε σε μήνυμά του ο 68χρονος.

 

 

«Πως είμαι; Όταν ζούσε μαζί μου 7 χρόνια και χρειάστηκε να παλεύω να την έσωζα από απόπειρες αρπαγής που τελικά δεν τα κατάφερα, πως ήτανε το παιδί μου;», απάντησε εκείνη.

Σύμφωνα με τον δικηγότο του θύματος, η δράστιδα τον εκβίαζε και του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

«Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει» γράφει κάτω από το όνομα της στη σελίδα της στο Facebook, η εικαστικός καθώς φαίνεται πως εδώ και καιρό σχεδίαζε την πράξη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ