Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Γιατρός αρνητής πέθανε από κορωνοϊό: Πρώτα απεβίωσε η μητέρα & ο αδερφός του, επίσης ανεμβολίαστοι (βίντεο)

Άλλη μια οικογενειακή τραγωδία

Άλλη μια οικογενειακή τραγωδία έρχεται εν μέσω της πανδημίας με μια οικογένεια να ξεκληρίζεται από τον κορωνοϊό, στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το lamiaperot.gr ο συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός Νίκος Χριστοδούλου κατέληξε σε ηλικία 66 ετών στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία από επιπλοκές που του δημιούργησε ο ιός.

Πριν από ακριβώς 15 ημέρες είχε καταλήξει από τον κορωνοϊό ο 63χρονος αδελφός του, Γιάννης, Πρόεδρος επί δύο και πλέον δεκαετίες στον Παλαμά Δομοκού, ενώ στις 13 Οκτωβρίου είχε φύγει χτυπημένη από τον ιό και η 91χρονη μητέρα τους.

Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγος του πρόωρα χαμένου Γιάννη Χριστοδούλου, τόσο ο ίδιος όσο και η πεθερά της δεν είχαν εμβολιαστεί, καθώς είχαν επηρεαστεί από τον γιατρό ότι ο κορωνοϊός είναι μια ίωση όπως όλες οι άλλες.

Ο Νίκος Χριστοδούλου ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός με ειδικότητα καρδιολόγου απόφοιτος της ΣΣΑΣ, ενώ είχε αποστρατευθεί με το βαθμό του υποστράτηγου. Αν και διέμενε μόνιμα στην Αθήνα, εντούτοις δεν ξεχνούσε ποτέ τον τόπο του τον Παλαμά Δομοκού, τον οποίο αγαπούσε και κρατούσε πάντα στενές επαφές. Εκεί βέβαια ζούσε και ο αδερφός του με την οικογένειά του, αλλά και η αγαπημένη του μητέρα, Αλεξάνδρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ