Χαλάνδρι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο οφθαλμίατρος που πυροβολήθηκε από την μητέρα του παιδιού του (βίντεο)

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στην πιλωτή της πολυκατοικίας

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος που δέχθηκε πυροβολισμούς από την Αλβανίδα πρώην σύντροφό του, η οποία συνελήφθη το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, οι δύο τους διατηρούσαν παλαιότερα σχέση, από την οποία απέκτησαν ένα κορίτσι, που είναι 12 ετών σήμερα. Ο γιατρός είχε πάρει όμως την επιμέλεια του παιδιού και το μεγάλωνε με την σύζυγό του.

 

 

 

Το μεσημέρι η αλλοδαπή τον περίμενε στο Χαλάνδρι και αφού προηγήθηκε διαπληκτισμός, αμέσως μετά έβγαλε ένα πυροβόλο όπλο και τον πυροβόλησε. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στην πιλωτή της πολυκατοικίας, με το ανήλικο παιδί τους να είναι μπροστά στους πυροβολισμούς, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα απείλησε τον γιατρό.

EUROKINISSI

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του 68χρονου γιατρού Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, που μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η δράστρια είναι η μητέρα του παιδιού που απέκτησε μέσα από εξωσυζυγική σχέση με τον γιατρό και την επιμέλεια του οποίου πήρε μέσω δικαστηρίου ο 68χρονος.

 

 

«Τον είχε εξαπατήσει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, όμως έμεινε έγκυος και τότε άρχισε να τον εκβιάζει. Έχει καταδικαστεί μάλιστα για εκβίαση» σημείωσε ο κ. Αλεξανδράκης, προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν μια «περίεργη» προσωπικότητα, ενώ υπήρχαν και πληροφορίες ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ